25.2 C
Athens

Πρωτοσέλιδα

Εορτολόγιο

Βούλα: Αναβάλλεται η συναυλία για τον Φιλάρετο

Λόγω ανωτέρας βίας, αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα rock συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο "Σοφία Βέμπο" στη μνήμη του αντιδημάρχου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Φιλάρετου Χατζηστεφάνου.

Σχετικά Άρθρα

Λόγω ανωτέρας βίας, αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα  rock συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο “Σοφία Βέμπο” στη μνήμη του αντιδημάρχου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Φιλάρετου Χατζηστεφάνου. 

Συγκεκριμένα η αιφνιδιαστική ασθένεια ενός εκ των τραγουδιστών καθιστά αδύνατη την πραγματοποίηση της συναυλίας που ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα 14 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο “Σοφία Βέμπο”. 

Από τη Δήμο θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία τις επόμενες ημέρες. 

Διαβάστε ακόμη:

Εγγραφή στο Newsletter

Οι κορυφαίες ειδήσεις της ημέρας, απευθείας στο email σου. Κάνε εγγραφή και ενημερώσου καθημερινά με όλα όσα αξίζει να γνωρίζεις.

Με την εγγραφή σας στην λίστα παραληπτών ενημερωτικών emails (newsletter) δηλώνετε πως έχετε διαβάσει και αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου του ιστότοπου.
Το website VimaOnline.gr, κατόπιν δικής σας επιθυμίας, σας αποστέλλει ενημερωτικά newsletters. Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR), έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε καλύτερα τα προσωπικά σας δεδομένα. Για να μπορούμε να σας αποστέλλουμε ειδησεογραφικά newsletters, απαιτείται η συγκατάθεσή σας.

Εγγραφείτε στο vimaonline.gr στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις της περιοχής σας.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από τα Νότια Προάστια και την Περιφέρεια Αττικής, τη στιγμή που αυτά συμβαίνουν, στο VimaOnline.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ