6.2 C
Athens

Πρωτοσέλιδα

Εορτολόγιο

Το 8ο Μεσογειακό Φεστιβάλ έρχεται στις 29 και 30 Ιουνίου στη Βάρκιζα

​​Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης διοργανώνει το 8ο Μεσογειακό Φεστιβάλ στις 29 και 30 Ιουνίου, στο πλακόστρωτο - λιμάνι της Βάρκιζας, στις 21:00. Ένα φεστιβάλ που είναι θεσμός πλέον για την πόλη μας, ένα ταξίδι στους

Σχετικά Άρθρα

​​Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης διοργανώνει το 8ο Μεσογειακό Φεστιβάλ στις 29 και 30 Ιουνίου, στο πλακόστρωτο – λιμάνι της Βάρκιζας, στις 21:00. Ένα φεστιβάλ που είναι θεσμός πλέον για την πόλη μας, ένα ταξίδι στους πολιτισμούς των λαών της περιοχής, η οποία περικλείεται από τις τρεις ηπείρους, της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής.

​Το Φεστιβάλ στοχεύει να επεκτείνει τις δραστηριότητες του και σε άλλες μορφές καλλιτεχνικής έκφρασης προκειμένου να καταστεί ένας πρωτοπόρος θεσμός, με τη Νοτιοανατολική Αττική στο επίκεντρο.

​Το 8ο Μεσογειακό Φεστιβάλ του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ξεκινά στις 29 Ιουνίου την Φωτεινή Δάρρα και τον Κώστα Τριανταφυλλίδη στη συναυλία «Άρωμα θάλασσας». Μια αληθινή ερμηνεύτρια, η Φωτεινή Δάρρα, ζωντανεύει με ποιότητα, συναίσθημα και ήθος μια ολόκληρη μουσική εποχή. Μια παράσταση με ελληνικά και διεθνή τραγούδια, που έγραψαν και εξακολουθούν να γράφουν ιστορία, κάτω από τον Αττικό ουρανό και δίπλα στη θάλασσα, στο λιμάνι της Βάρκιζας! Μαζί της ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, ο οποίος έχει τραγουδήσει πλάι σε σπουδαίους ερμηνευτές του ελληνικού τραγουδιού.

Αγαπήθηκε ευρύτερα ερμηνεύοντας το τραγούδι «Όνειρο απατηλό» σε μοντέρνα διασκευή του Μίνου Μάτσα από την ταινία «Ευτυχία». Τους συνοδεύει μια εξαμελής ορχήστρα από δεξιοτέχνες μουσικούς υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Παπαχριστούδη. Μια παράσταση που θα σας συναρπάσει!

​Στις 30 Ιουνίου τη σκυτάλη θα πάρει ο Πάνος Μουζουράκης με τη μουσική παράσταση «Μεγαλώνω», ένα απογειωτικό μουσικό σόου με τη σφραγίδα της αυθεντικής καλλιτεχνικής ιδιοσυγκρασίας του.

Προβοκατόρικος, ρομαντικός και θεατρικός, ο ανατρεπτικός ερμηνευτής και performer θα μας ταξιδέψει σε μια βραδιά γεμάτη κέφι, πάθος και, όπως πάντα, πολλές εκπλήξεις. Γιατί, μες στην τρέλα αυτού του κόσμου, εμείς επιμένουμε να μεγαλώνουμε χωρίς φόβο, αλλά με πάθος, μελωδίες, στιλ, ρυθμό, χορό, γέλιο και πολύ, πολύ κέφι!

​Και τις δύο μέρες το Φεστιβάλ θα πλαισιωθεί με κινηματογραφικές προβολές, εικαστικά και ναυταθλητικά δρώμενα.

​Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Διαβάστε ακόμη:

Εγγραφή στο Newsletter

Οι κορυφαίες ειδήσεις της ημέρας, απευθείας στο email σου. Κάνε εγγραφή και ενημερώσου καθημερινά με όλα όσα αξίζει να γνωρίζεις.

Με την εγγραφή σας στην λίστα παραληπτών ενημερωτικών emails (newsletter) δηλώνετε πως έχετε διαβάσει και αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου του ιστότοπου.
Το website VimaOnline.gr, κατόπιν δικής σας επιθυμίας, σας αποστέλλει ενημερωτικά newsletters. Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR), έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε καλύτερα τα προσωπικά σας δεδομένα. Για να μπορούμε να σας αποστέλλουμε ειδησεογραφικά newsletters, απαιτείται η συγκατάθεσή σας.

Εγγραφείτε στο vimaonline.gr στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις της περιοχής σας.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από τα Νότια Προάστια και την Περιφέρεια Αττικής, τη στιγμή που αυτά συμβαίνουν, στο VimaOnline.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ