Την Τρίτη, 10 Μαρτίου, στις 12.30 στο Α’ Νεκροταφείο θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για τον Δημήτρη Ράπτη.
Ο Δημήτρης Ράπτης άφησε την τελευταία του πνοή χθες, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.
Yπήρξε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βούλας και υποψήφιος Δήμαρχος το 1998. Δεν πέρασε απαρατήρητος από την κοινωνία, αποκόμισε δε το σεβασμό όχι μόνο των συνδημοτών του αλλά και του ευρύτερου πολιτικού και κοινωνικού περιβάλλοντός του.
Αυτό που θα ήθελε, όπως είχε πει στο παρελθόν αν εκλεγόταν δήμαρχος να θυμούνται οι συμπολίτες του όταν μετά από χρόνια θα αναφέρονται στο όνομά του ήταν ότι ο Δημήτρης Ράπτης δεν ασχολείτο με μικρά αλλά έβλεπε μακριά.
Η αίσθηση που προκάλεσε ο θάνατός του και τα σχόλια που συνόδευσαν το γεγονός είναι ότι, αν και δεν έγινε δήμαρχος, οι συμπολίτες του που τον γνώρισαν μέσα από τη διαδρομή του στα κοινά της πόλης, του το αναγνώρισαν.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

