Εξαιρετικά δημοφιλές έχει γίνει τα τελευταία χρόνια το Bar Theatre σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις αλλά τελευταία και στην Αθήνα. Η θεατρική ομάδα ΛΩΤΟΦΑΓΟΙ και ο πολυχώρος ΣΤΑΒΛΟΣ δίνουν την δυνατότητα σε ομάδες από όλους τους καλλιτεχνικούς χώρους, να μας παρουσιάσουν τα έργα τους. Στόχος και σκοπός του “A.B.T.F.” είναι η δημιουργία ενός μεγάλου καλλιτεχνικού γεγονότος, στο οποίο θα συναντηθούν όλες οι εκφάνσεις της σύγχρονης τέχνης και θα συνυπάρξουν με μια ταυτόχρονη δράση.
Ο κύριος κορμός είναι οι 9 διαγωνιζόμενες θεατρικές παραστάσεις. Κάθε μέρα παρουσιάζονται δύο απο αυτές. (Απογευματινή Παράσταση, 8:30 μ.μ & Βραδινή Παράσταση, 10:00 μ.μ.). Τα έργα που θα παρουσιαστούν είναι τα εξής “OPOSSITION”, “CARTOON STORIES”, “ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ”, “ΟΝΕΙΡΟΠΩΛΕΙΟ”, “ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΛΕΤ;” , “STAGE ALIVE”, “ΔΩΜΑΤΙΟ 32”, “ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΑΥΝΑΝΙΣΤΗ” & “ZOO STORY”. Η ανάδειξη του νικητή θα προκύψει από μία τριμελή κριτική επιτροπή, που θα απαρτίζεται από καταξιωμένους καλλιτέχνες, καθώς και από την ψηφοφορία των θεατών.
Παράλληλα θα παρουσιαστεί έκθεση θεατρικής αφίσας“ με πρωτοβουλία της “Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας” , με τις 9 νικητήριες αφίσες που κέρδισαν στον διαγωνισμό “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ” τον οποίο διοργάνωσε η Ε.Γ.Ε. Πηγή έμπνευσης για τους διαγωνιζόμενους γραφίστες αποτέλεσε το υλικό και η θεματολογία της κάθε θεατρικής παράστασης.
Ταυτόχρονα στο φεστιβάλ θα παρουσιαστούν και άλλες μορφές τέχνης και δημιουργικής έκφρασης όπως : video art, εκθέσεις φωτογραφίες, εκθέσεις ζωγραφικής, εναλλακτικές θεατρικές παραστάσεις, μουσικά live κ.α.
Στάβλος
Ηρακλειδών 10, Θησείο, Τηλ: +302103452502, http://www.stavlos.gr/
02.05.2011 έως 18.05.2011
Δευτέρα , Τρίτη και Τετάρτη:20:30 & 22:00
Πρόγραμμα
2/5 – Δευτέρα
8.30μ.μ: «ΟΝΕΙΡΟΠΩΛΙΟ»
10.00μ.μ.: «ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ»
3/5 – Τρίτη
8.30μ.μ: «STAGE ALIVE»
10.00μ.μ: «UNIONES POSIBLES»
4/5 – Τετάρτη
8.30μ.μ: «ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ»
10.00μ.μ: «STAGE ALIVE»
7/5 – Δευτέρα
8.30μ.μ: «CARTOON STORIES»
10.00μ.μ: «ΔΩΜΑΤΙΟ 32»
8/5 – Τρίτη
8.30μ.μ: «OPPOSITION»
10.00μ.μ: «CARTOON STORIES»
9/5 – Τετάρτη
8.30μ.μ: «ΔΩΜΑΤΙΟ 32»
10.00μ.μ: «OPPOSITION»
16/5 – Δευτέρα
8.30μ.μ: «ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
ΕΝΟΣ ΑΥΝΑΝΙΣΤΗ»
10.00μ.μ: «ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΛΕΤ»
17/5 – Τρίτη
8.30μ.μ: «ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΛΕΤ»
10.00μ.μ: «ZOO STORY»
18/5 – Τετάρτη
8.30μ.μ: «ZOO STORY»
10.00μ.μ: «ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΑΥΝΑΝΙΣΤΗ»

