5.9 C
Athens

Πρωτοσέλιδα

Εορτολόγιο

Τάκης Θεοδωρικάκος: Αυτοδύναμη Ν.Δ. για ανάπτυξη με μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων

Κάλεσμα σε όλα τα στελέχη και στους ψηφοφόρους του να στηρίξουν με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και πάλι στη ΝΔ και στις 25 Ιουνίου να επικυρώσουν την απόφαση της 21ης Μαΐου, δίνοντας αυτοδυναμία στην παράταξη και την πρωθυπουργία στον Κυριάκο Μητσοτάκη, απηύθυνε ο Βουλευτής Β3 Νότιου Τομ

Σχετικά Άρθρα

Κάλεσμα σε όλα τα στελέχη και στους ψηφοφόρους του να στηρίξουν με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και πάλι στη ΝΔ και στις 25 Ιουνίου να επικυρώσουν την απόφαση της 21ης Μαΐου, δίνοντας αυτοδυναμία στην παράταξη και την πρωθυπουργία στον Κυριάκο Μητσοτάκη, απηύθυνε ο Βουλευτής Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών και πρώην υπουργός κ. Τάκης Θεοδωρικάκος.

Στον χαιρετισμό του, σε περισσότερα από 1.500 στελέχη που στήριξαν την υποψηφιότητά του, τον έφεραν στην δε΄ υτερη θέση στο ψηφοδέλτιο του Νοτίου Τομέα και συγκεντρώθηκαν σε παραλιακό κέντρο, ο κ. Θεοδωρικάκος ζήτησε να συνεχίσουν τον αγώνα πόρτα – πόρτα, γειτονιά – γειτονιά, μέχρι την τελική νίκη της ΝΔ, του κόμματος που εγγυάται το μέλλον της χώρας δημιουργώντας ένα καλύτερο αύριο για όλους τους Έλληνες. Κι επισήμανε ότι αποτελεί την οριστική απόφαση του ελληνικού λαού να αφήσει πίσω τον τεχνητό διχασμό και τον λαϊκισμό και να πορευθεί μπροστά με ενότητα και αλήθεια.

Ο κ. Θεοδωρικάκος ευχαρίστησε τα στελέχη του και το σύνολο των ψηφοφόρων της ΝΔ στον Β3 Τομέα που στήριξαν με την ψήφο τους τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι και πάλι πρωθυπουργός. Τους ευχαρίστησε επίσης, γιατί του έκαναν την τιμή στην πρώτη φορά που κατέβηκε ως υποψήφιος βουλευτής να τον εκλέξουν με μεγάλη δύναμη.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Η νίκη που πέτυχε η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 21 Μαΐου ήταν επιβράβευση του θετικού και δημιουργικού έργου που έχει γίνει μέχρι τώρα.

Στις 25 Ιουνίου πρέπει να επικυρώσουμε την επιλογή που κάναμε πριν από λίγες μέρες. Ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία με ευθύνη και σιγουριά για το αύριο της χώρας.

Το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου ασφαλώς δείχνει τη διάθεση του λαού να ξανακάνει πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αν εκείνες οι εκλογές είχαν γίνει με ενισχυμένη αναλογική θα είχαμε 171 βουλευτές και δεν θα χρειαζόταν να ξαναπάμε στις κάλπες.

Όμως, όπως και η αξιωματική αντιπολίτευση αναγνώρισε έχει ακυρωθεί το σύστημα της απλής αναλογικής και στην πραγματικότητα η μόνη κυβερνητική πρόταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη χώρα είναι η αυτοδύναμη Ν.Δ. . Ελάτε λοιπόν όλοι να επαναλάβουμε την απόφασή μας. Να ξαναδώσουμε μια νέα μεγάλη νίκη στη ΝΔ. Είμαι σίγουρος για τη νίκη της ΝΔ, γιατί όλοι όσοι την ψηφίσαμε έχουμε πάρει μια στέρεα απόφαση: Θέλουμε καλύτερες αμοιβές, περισσότερες και πιο καλοπληρωμένες δουλειές, τον κατώτερο μισθό στα 950 ευρώ, ανάπτυξη για όλους, μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων, θέλουμε ένα καλύτερο σύστημα υγείας, θέλουμε τα σύνορά μας να είναι απροσπέλαστα και πιο ασφαλείς οι γειτονιές μας. Αυτή η σταθερή μας απόφαση, μας οδηγεί να ξαναψηφίσουμε με σιγουριά, με την καρδιά και το μυαλό, τη ΝΔ.

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει άλλη κυβερνητική πρόταση. Η μοναδική πρόταση που υπάρχει είναι να είναι αυτοδύναμη η ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Γι’ αυτό δεν πρέπει να λείψει κανείς από τις κάλπες.

Σας ΚΑΛΏ ΛΟΙΠΌΝ να ξανακάνουμε όλοι τον ίδιο αγώνα που κάναμε τις προηγούμενες εβδομάδες. Σε σπίτια, σε γειτονιές, στα τηλέφωνα, στο διαδίκτυο, παντού. Την Κυριακή της 25ης Ιουνίου δεν πρέπει να λείψει κανείς από τις κάλπες. Κι εκείνοι που θέλουν να πάνε για μπάνιο πρέπει πριν ή μετά το μπάνιο να πάνε να ψηφίσουν. Το ίδιο πρέπει να ξανακάνει και η νέα γενιά, η οποία ψήφισε ΝΔ. Πρέπει να πάνε τα παιδιά μας να ξαναψηφίσουν τη ΝΔ γιατί είναι η μόνη παράταξη που εγγυάται το αύριο. Και αυτό το αύριο, θα το αποφασίσουν τα νέα παιδιά με την ψήφο τους.

Κάποιοι πολιτικοί μας αντίπαλοι τις τελευταίες ημέρες λένε «μη ψηφίσετε ΝΔ γιατί θα κάνετε παντοδύναμο τον Κυριάκο Μητσοτάκη». Υπάρχει σε αυτόν τον τόπο άλλος που αποφασίζει για το ποιος θα κυβερνήσει τη χώρα εκτός από τον λαό; Ο ελληνικός λαός αποφασίζει. Ο ελληνικός λαός θέλει να δώσει δύναμη σε αυτήν την παράταξη και σε αυτόν τον αρχηγό. Και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει γιατί αυτή είναι η εγγύηση και η σιγουριά, η σταθερότητα και η ανάπτυξη για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.

Πάμε λοιπόν μαζί να δώσουμε κι αυτόν τον αγώνα, για την τελική επικράτηση της ΝΔ, για να ξημερώσει ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα μας».

Διαβάστε ακόμη:

Εγγραφή στο Newsletter

Οι κορυφαίες ειδήσεις της ημέρας, απευθείας στο email σου. Κάνε εγγραφή και ενημερώσου καθημερινά με όλα όσα αξίζει να γνωρίζεις.

Με την εγγραφή σας στην λίστα παραληπτών ενημερωτικών emails (newsletter) δηλώνετε πως έχετε διαβάσει και αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου του ιστότοπου.
Το website VimaOnline.gr, κατόπιν δικής σας επιθυμίας, σας αποστέλλει ενημερωτικά newsletters. Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR), έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε καλύτερα τα προσωπικά σας δεδομένα. Για να μπορούμε να σας αποστέλλουμε ειδησεογραφικά newsletters, απαιτείται η συγκατάθεσή σας.

Εγγραφείτε στο vimaonline.gr στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις της περιοχής σας.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από τα Νότια Προάστια και την Περιφέρεια Αττικής, τη στιγμή που αυτά συμβαίνουν, στο VimaOnline.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ