21.8 C
Athens

Πρωτοσέλιδα

Εορτολόγιο

Γιάννης Δημαράς: Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να ζητήσει εξηγήσεις από την Τουρκία για τις δηλώσεις Γιλμάζ

Με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην Πρωθυπουργού της Τουρκίας κ. Μεσούτ Γιλμάζ, με τις οποίες παραδέχεται ότι η Τουρκία ενέχεται για τις φωτιές σε ελληνικά δάση επί πρωθυπουργίας της κυρίας Τσιλέρ, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών κ. Γιάννης Δημαράς δήλωσε:

Σχετικά Άρθρα

Με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην Πρωθυπουργού της Τουρκίας κ. Μεσούτ Γιλμάζ, με τις οποίες παραδέχεται ότι η Τουρκία ενέχεται για τις φωτιές σε ελληνικά δάση επί πρωθυπουργίας της κυρίας Τσιλέρ, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών κ. Γιάννης Δημαράς δήλωσε:

«Όταν και ως δημοσιογράφοι αποκαλύπταμε την σχέση των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας με τις φωτιές στα δάση της πατρίδας μας, πολλοί μιλούσαν για συνωμοσιολογίες. Τώρα που η παραδοχή της ενοχής γίνεται από πρώην Πρωθυπουργό της Τουρκίας όλοι όσοι τότε χαμογελούσαν ακόμη και ειρωνικά πρέπει να δώσουν απαντήσεις.
-Είχαν ή όχι σχετικές πληροφορίες οι Ελληνικές Αρχές;
-Προειδοποιήθηκαν ή όχι οι Πολιτικοί προϊστάμενοι; Και αν προειδοποιήθηκαν γιατί δεν ενημέρωσαν το Κοινοβούλιο και δεν έλαβαν τα απαραίτητα μέτρα για να περιοριστούν έστω οι τραγικές συνέπειες της τουρκικής δολιοφθοράς;
-Θα αναλάβει κανείς την ευθύνη;
Η Ελληνική Κυβέρνηση πρέπει να ζητήσει εξηγήσεις.»

Για το θέμα, ο κ. Γιάννης Δημαράς κατέθεσε σήμερα ερώτηση στη Βουλή προς τους Υπουργούς Εξωτερικών, Εθνικής Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη, προκειμένου να ενημερωθούμε επισήμως καθώς πρόκειται για πολύ σοβαρό πολιτικό θέμα . 

Διαβάστε ακόμη:

Εγγραφή στο Newsletter

Οι κορυφαίες ειδήσεις της ημέρας, απευθείας στο email σου. Κάνε εγγραφή και ενημερώσου καθημερινά με όλα όσα αξίζει να γνωρίζεις.

Με την εγγραφή σας στην λίστα παραληπτών ενημερωτικών emails (newsletter) δηλώνετε πως έχετε διαβάσει και αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου του ιστότοπου.
Το website VimaOnline.gr, κατόπιν δικής σας επιθυμίας, σας αποστέλλει ενημερωτικά newsletters. Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR), έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε καλύτερα τα προσωπικά σας δεδομένα. Για να μπορούμε να σας αποστέλλουμε ειδησεογραφικά newsletters, απαιτείται η συγκατάθεσή σας.

Εγγραφείτε στο vimaonline.gr στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις της περιοχής σας.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από τα Νότια Προάστια και την Περιφέρεια Αττικής, τη στιγμή που αυτά συμβαίνουν, στο VimaOnline.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ