32.4 C
Athens

Πρωτοσέλιδα

Εορτολόγιο

Το “λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν” για το Δ. Χατζηδάκη

Τη χθεσινοβραδυνή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλίμου, παρακολούθησε και ο γείτονας δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης λοιπόν, εκλήθη ο πρόεδρος του Συλλόγου των Εργαζομένων του δήμου Αλίμου, Δημήτρης Γεωργακόπουλος να δώσει κάποια διευκρινιστικά στοιχεία γύρω από την καθαριότητα.

Σχετικά Άρθρα

Τη χθεσινοβραδυνή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλίμου, παρακολούθησε και ο γείτονας δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης λοιπόν, εκλήθη ο πρόεδρος του Συλλόγου των Εργαζομένων του δήμου Αλίμου, Δημήτρης Γεωργακόπουλος να δώσει κάποια διευκρινιστικά στοιχεία γύρω από την καθαριότητα.

Ο επί σειρά ετών εκλεγμένος πρόεδρος τοποθετήθηκε σχετικά, και μάλιστα με σαφήνεια και χωρίς να πλατειάσει.

Όταν ολοκλήρωσε, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου θέλοντας να δώσει μια ευχάριστη νότα εκείνη τη στιγμή, των ρώτησε αν κατάγεται από τη Σπάρτη. 

“Γιατί ρωτάτε κύριε Δήμαρχε;” είπε ο κ. Γεωργακόπουλο.

“Γιατί ήσουν σύντομος, σαφής και περιεκτικός”, του απάντησε ο δήμαρχος κ. Χατζηδάκης.

Για όσους  γνωρίζουν τον τρόπο σκέψης (και δράσης) του δημάρχου Παλ. Φαλήρου, η ρήση “το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν” , είναι ένας από τους βασικούς κανόνες, τους οποίους και εφαρμόζει τόσο στη Διοίκηση το δήμου του, όσο και στη ζωή του.

Για την ιστορία να αναφέρουμε, επίσης, πως, ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Δήμο Αλίμου κ. Γεωργακόπουλος κατάγεται από τα Καλάβρυτα της Αχαϊας.  

Διαβάστε ακόμη:

Εγγραφή στο Newsletter

Οι κορυφαίες ειδήσεις της ημέρας, απευθείας στο email σου. Κάνε εγγραφή και ενημερώσου καθημερινά με όλα όσα αξίζει να γνωρίζεις.

Με την εγγραφή σας στην λίστα παραληπτών ενημερωτικών emails (newsletter) δηλώνετε πως έχετε διαβάσει και αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου του ιστότοπου.
Το website VimaOnline.gr, κατόπιν δικής σας επιθυμίας, σας αποστέλλει ενημερωτικά newsletters. Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR), έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε καλύτερα τα προσωπικά σας δεδομένα. Για να μπορούμε να σας αποστέλλουμε ειδησεογραφικά newsletters, απαιτείται η συγκατάθεσή σας.

Εγγραφείτε στο vimaonline.gr στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις της περιοχής σας.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από τα Νότια Προάστια και την Περιφέρεια Αττικής, τη στιγμή που αυτά συμβαίνουν, στο VimaOnline.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ