17.7 C
Athens

Πρωτοσέλιδα

Εορτολόγιο

ΚΕΔΕ: «Όταν ο Α’ Αντιπρόεδρος δεν χαρίζεται στον Πρόεδρο…»

Δεν πέρασε απαρατήρητη η ανακοίνωση του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και Α’ Αντιπροέδρου της ΚΕΔΕ, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, μετά τη συνάντηση του προεδρείου με τον Υπουργό Οικονομικών. Αντί για τους συνήθεις διθυράμβους περί

Σχετικά Άρθρα

Δεν πέρασε απαρατήρητη η ανακοίνωση του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και Α’ Αντιπροέδρου της ΚΕΔΕ, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, μετά τη συνάντηση του προεδρείου με τον Υπουργό Οικονομικών. Αντί για τους συνήθεις διθυράμβους περί «εποικοδομητικού διαλόγου» και «θετικών μηνυμάτων», ο Κωνσταντέλλος έβαλε με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο το δάχτυλο επί τον τύπον των ήλων, αποκαλώντας ουσιαστικά «παραπειστική» την επίσημη ανακοίνωση της ΚΕΔΕ.

Όσοι γνωρίζουν τα εσωτερικά της Ένωσης, κατάλαβαν αμέσως πως η βολή είχε σαφή αποδέκτη. Η «θετική εκτίμηση» του προέδρου Λάζαρου Κυρίζογλου για τη συνάντηση, δεν έπεισε τον Αντιπρόεδρο, ο οποίος, όπως φαίνεται, έχει αρχίσει να κουράζεται από τη διαρκή ωραιοποίηση μιας κατάστασης που οι Δήμοι βιώνουν καθημερινά ως οικονομική ασφυξία. Η φράση «μας ξαναδίνουν πόρους που ήδη έχουν προβλεφθεί» δεν είναι απλώς τεχνική παρατήρηση, είναι πολιτικό μήνυμα.

Στο παρασκήνιο, αρκετοί δήμαρχοι φέρονται να συμμερίζονται την ενόχληση του Κωνσταντέλλου για τη στάση της ηγεσίας της ΚΕΔΕ, που, όπως λένε, δείχνει περισσότερο διατεθειμένη να συντηρεί μια «καλή εικόνα» απέναντι στο Υπουργείο παρά να πιέσει για πραγματικές λύσεις. Αν κρίνουμε από τον τόνο της ανακοίνωσης, η υπομονή φαίνεται να εξαντλείται. Και όταν ο Α’ Αντιπρόεδρος αποφασίζει να μιλήσει χωρίς περιστροφές, κάποιοι στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ μάλλον πρέπει να αρχίσουν να… διαβάζουν πιο προσεκτικά πίσω από τις γραμμές.

Διαβάστε ακόμη:

Εγγραφή στο Newsletter

Οι κορυφαίες ειδήσεις της ημέρας, απευθείας στο email σου. Κάνε εγγραφή και ενημερώσου καθημερινά με όλα όσα αξίζει να γνωρίζεις.

Με την εγγραφή σας στην λίστα παραληπτών ενημερωτικών emails (newsletter) δηλώνετε πως έχετε διαβάσει και αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου του ιστότοπου.
Το website VimaOnline.gr, κατόπιν δικής σας επιθυμίας, σας αποστέλλει ενημερωτικά newsletters. Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR), έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε καλύτερα τα προσωπικά σας δεδομένα. Για να μπορούμε να σας αποστέλλουμε ειδησεογραφικά newsletters, απαιτείται η συγκατάθεσή σας.

Εγγραφείτε στο vimaonline.gr στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις της περιοχής σας.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από τα Νότια Προάστια και την Περιφέρεια Αττικής, τη στιγμή που αυτά συμβαίνουν, στο VimaOnline.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ