Αίσθηση προκάλεσε η παραίτηση του Γραμματέα της παράταξης “Ελληνικό – Αργυρούπολη Σύγχρονη Πόλη” Βασίλη Κρητικού αφού μετά την κοινοποίηση της επιστολής στον Πρόεδρο Χάρη Πασβαντίδη, δέχθηκε πολλά τηλεφωνήματα συμπαράστασης.
Απ’ ότι φαίνεται όμως το γεγονός αυτό ήδη έχει αρχίσει να λειτουργεί ως θρυαλλίδα μέσα στην παράταξη. Πληροφορίες μας φέρουν πολλά στελέχη, μετά την δήλωση Πασβαντίδη ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος, να κοιτάνε προς την έξοδο.
Φέρεται όμως να κοιτάνε προς την έξοδο και για ένα δεύτερο λόγο. Η επιλογή Εφραιμίδη για τις διερευνητικές επαφές και τα ανοίγματα προς άλλους χώρους, φαίνεται να έχουν δυσαρεστήσει τα παλαιότερα στελέχη της παράταξης.
Υπομονή όμως μέχρι το Σεπτέμβρη, οπότε θα δούμε και τι θα έχουν αποδώσει οι επαφές Εφραιμίδη… και πως θα τις… αντιληφθούν τα ιστορικά στελέχη της παράταξης.

