24 C
Athens

Πρωτοσέλιδα

Εορτολόγιο

Από το αυτί και στον… Πρόεδρο

Ο κατά τα αλλά συμπαθής για τις αθλητικές του επιδόσεις στην υδατοσφαίριση και Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης, κ. Γ. Μαυρωτάς, λαμβάνοντας υπόψη του(!!) κάποιες παρατηρήσεις, αλλά και σχόλια κατοίκων της περιοχής αποφάσισε (ο ίδιος ή, καθ’ υπόδειξη κάποιου ανώτατου δημοτικού υπαλλήλου, δεν το γνωρίζουμε ακόμα…) να αποστείλει μια επιστολή-πρόσκληση σε δυο επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της διασκέδασης και εστίασης, στην περιοχή της Βουλιαγμένης.

Σχετικά Άρθρα

Ο κατά τα αλλά συμπαθής για τις αθλητικές του επιδόσεις στην υδατοσφαίριση και Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης, κ. Γ. Μαυρωτάς, λαμβάνοντας υπόψη του(!!) κάποιες παρατηρήσεις, αλλά και σχόλια κατοίκων της περιοχής αποφάσισε (ο ίδιος ή, καθ’ υπόδειξη κάποιου ανώτατου διοικητικού στελέχους του δήμου, δεν το γνωρίζουμε ακόμα…) να αποστείλει μια επιστολή-πρόσκληση σε δυο επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της διασκέδασης και εστίασης, στην περιοχή της Βουλιαγμένης.

Το αντικείμενο της επιτακτικής(!!) αυτής συνάντησης θα είναι, όπως αναφέρει η επιστολή, ένα «μείζον» θέμα που ταλανίζει τους συμπολίτες μας στην περιοχή και που δεν είναι άλλο από τη «λειτουργία της μουσικής».

Ο κ. Μαυρωτάς λοιπόν καλεί τους καταστηματάρχες να συναντηθούν την Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου στις 19.00 στο Δημαρχείο της Βουλιαγμένης και όπως αναγράφεται στην επιστολή να κάνουν μια «ειλικρινή κουβέντα, σχετικά με το εάν έχουν βάση τα σχόλια των κατοίκων» και εάν οι παρατηρήσεις ευσταθούν, ώστε “να μπορέσουμε να ακολουθήσουμε μια κοινή πορεία, για τη διατήρηση η και τη βελτίωση της πόλης». (Οι επιχειρηματίες όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάνουν ήδη λόγο για ανυπόστατες καταγγελίες που σκοπό έχουν να τους εκθέσουν και να τους πλήξουν επαγγελματικά).

Εμείς από την πλευρά μας θα θέλαμε να στηρίξουμε την προσπάθεια του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης να διατηρήσει ή και να βελτιώσει την εικόνα της πόλης, θα είμαστε δίπλα του και θα αναδείξουμε οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά κάποιου “κακού” επιχειρηματία που δεν εφαρμόζει τον νόμο, αρκεί “οι παρανομίες”, να μη βασίζονται σε σχόλια ή παρατηρήσεις δήθεν ενοχλημένων πολιτών, αλλά σε συγκεκριμένες και κυρίως επώνυμες καταγγελίες!

Κλείνοντας, θα θέλαμε να πληροφορήσουμε τον κ. Μαυρωτά πως οι επιχειρηματίες της περιοχής έχουν «μπουχτίσει» από τέτοιου είδους «καταγγελίες» και δηλώνουν αγανακτισμένοι αφού, όπως μας ενημερώνουν, για να συντηρήσουν τις επιχειρήσεις τους καταβάλλουν μηνιαίως δεκάδες χιλιάδες ευρώ στους ιδιοκτήτες των ακινήτων αλλά και σε λειτουργικά έξοδα.

Διαβάστε ακόμη:

Εγγραφή στο Newsletter

Οι κορυφαίες ειδήσεις της ημέρας, απευθείας στο email σου. Κάνε εγγραφή και ενημερώσου καθημερινά με όλα όσα αξίζει να γνωρίζεις.

Με την εγγραφή σας στην λίστα παραληπτών ενημερωτικών emails (newsletter) δηλώνετε πως έχετε διαβάσει και αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου του ιστότοπου.
Το website VimaOnline.gr, κατόπιν δικής σας επιθυμίας, σας αποστέλλει ενημερωτικά newsletters. Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR), έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε καλύτερα τα προσωπικά σας δεδομένα. Για να μπορούμε να σας αποστέλλουμε ειδησεογραφικά newsletters, απαιτείται η συγκατάθεσή σας.

Εγγραφείτε στο vimaonline.gr στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις της περιοχής σας.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από τα Νότια Προάστια και την Περιφέρεια Αττικής, τη στιγμή που αυτά συμβαίνουν, στο VimaOnline.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ