6.2 C
Athens

Πρωτοσέλιδα

Εορτολόγιο

Προσπαθεί να γεμίσει το ταμείο του Δήμου ο Δήμαρχος Ηλιούπολης

«Όχι, κύριοι, δεν παραχώρησα το θέατρο “Δημήτρης Κιντής” σε φθηνότερη τιμή ανά παράσταση», απαντά ο δήμαρχος Ηλιούπολης Στάθης Ψυρρόπουλος στις καταγγελίες της αντιπολίτευσης

Σχετικά Άρθρα

«Όχι, κύριοι, δεν παραχώρησα το θέατρο “Δημήτρης Κιντής” σε φθηνότερη τιμή ανά παράσταση», απαντά ο δήμαρχος Ηλιούπολης Στάθης Ψυρρόπουλος στις καταγγελίες της αντιπολίτευσης περί «προκλητικής παραχώρησης» του δημοτικού θεάτρου.

Αντίθετα, «η παραχώρηση πραγματοποιήθηκε στην τριπλάσια και πλέον τιμή από τα προηγούμενα χρόνια για να εξοικονομηθούν χρήματα για τα άδεια ταμεία του δήμου», απαντά ο δήμαρχος ρίχνοντας ταυτόχρονα και τα καρφιά του για τα «άδεια ταμεία που άφησε στην προηγούμενη δημοτική αρχή που μίσθωνε το θέατρο σε τρεις φορές χαμηλότερη τιμή». 

Διαβάστε ακόμη:

Εγγραφή στο Newsletter

Οι κορυφαίες ειδήσεις της ημέρας, απευθείας στο email σου. Κάνε εγγραφή και ενημερώσου καθημερινά με όλα όσα αξίζει να γνωρίζεις.

Με την εγγραφή σας στην λίστα παραληπτών ενημερωτικών emails (newsletter) δηλώνετε πως έχετε διαβάσει και αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου του ιστότοπου.
Το website VimaOnline.gr, κατόπιν δικής σας επιθυμίας, σας αποστέλλει ενημερωτικά newsletters. Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR), έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε καλύτερα τα προσωπικά σας δεδομένα. Για να μπορούμε να σας αποστέλλουμε ειδησεογραφικά newsletters, απαιτείται η συγκατάθεσή σας.

Εγγραφείτε στο vimaonline.gr στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις της περιοχής σας.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από τα Νότια Προάστια και την Περιφέρεια Αττικής, τη στιγμή που αυτά συμβαίνουν, στο VimaOnline.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ