33.8 C
Athens

Πρωτοσέλιδα

Εορτολόγιο

Νεκρός 8χρονος σε γήπεδο 5Χ5 στην Ηλιούπολη

Τραγωδία την Τρίτη σε γήπεδο 5Χ5 στην οδό Αλιμούντος της Ηλιούπολης, όπου ένα 8χρονο αγοράκι καταπλακώθηκε από την εστία και άφησε την τελευταία του πνοή.

Σχετικά Άρθρα

Τραγωδία την Τρίτη σε γήπεδο 5Χ5 στην οδό Αλιμούντος της Ηλιούπολης, όπου ένα 8χρονο αγοράκι καταπλακώθηκε από την εστία και άφησε την τελευταία του πνοή.

Αγόρι, 8 ετών, έχασε τη ζωή του την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο με τους φίλους του, όταν ο δυνατός αέρας που έπνεε στην περιοχή σήκωσε το τέρμα και χτύπησε το παιδί.

Οι παρευρισκόμενοι έκαναν προσπάθειες να το σώσουν.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δέχτηκε κλήση στις 17:08 και στις 17:28 το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Παίδων” όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Διαβάστε ακόμη:

Εγγραφή στο Newsletter

Οι κορυφαίες ειδήσεις της ημέρας, απευθείας στο email σου. Κάνε εγγραφή και ενημερώσου καθημερινά με όλα όσα αξίζει να γνωρίζεις.

Με την εγγραφή σας στην λίστα παραληπτών ενημερωτικών emails (newsletter) δηλώνετε πως έχετε διαβάσει και αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου του ιστότοπου.
Το website VimaOnline.gr, κατόπιν δικής σας επιθυμίας, σας αποστέλλει ενημερωτικά newsletters. Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR), έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε καλύτερα τα προσωπικά σας δεδομένα. Για να μπορούμε να σας αποστέλλουμε ειδησεογραφικά newsletters, απαιτείται η συγκατάθεσή σας.

Εγγραφείτε στο vimaonline.gr στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις της περιοχής σας.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από τα Νότια Προάστια και την Περιφέρεια Αττικής, τη στιγμή που αυτά συμβαίνουν, στο VimaOnline.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ