Η αδιαμφισβήτητη επιτυχία της σύλληψης του Ν. Μαζιώτη, δυστυχώς αμαυρώθηκε από την αναμενόμενη απειρία του Υπουργού
Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος δεν άργησε καθόλου να επαληθεύσει τις Κασσάνδρες, για την άστοχη τοποθέτησή του στο Υπουργείο.
Συντονισμένος με την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, με γρήγορη και αβασάνιστη ανακοίνωση, (έκανε αυτογκόλ) καθώς με έπαρση χαρακτήρισε ως «επιπόλαιο», το επικίνδυνο «διαμπερές τραύμα» του Ειδικού Φρουρού, και προκειμένου να καλυφθεί η/ο μάρτυρας που εντόπισε τον τρομοκράτη, έδωσε συγχαρητήρια σε ανύπαρκτη 25χρονη της αντιτρομοκρατικής.
Όσο για την αντιπολίτευση από μικροψυχία δεν είχε την σοφία να κρατήσει σιωπή, σ’ αυτήν την ούτος η άλλως εξόφθαλμη και κακότεχνη προσπάθεια (στον αγώνα) υπέρ εκμετάλλευσης του συμβάντος.
Βασίλης Χανόπουλος Πρώην Αστυνόμος Α’ και εκπαιδευτής της ΕΛ.ΑΣ.
vasilischanopoulos@yahoo.gr

