19.3 C
Athens

Πρωτοσέλιδα

Εορτολόγιο

Η διασφάλιση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, βασικότερη υποχρέωση της Πολιτείας

Είναι αυτονόητο, ότι για να είναι μία κοινωνία πραγματικά ελεύθερη, θα πρέπει οι πολίτες της να αισθάνονται και να είναι πραγματικά ασφαλείς. Χωρίς αστερίσκους… Αυτό δυστυχώς δεν συμβαίνει στην Ελλάδα του 2019. Την Ελλάδα με πρωθυπουργό τον Κο. Τσίπρα και Υπουργούς τις κυρίες Γεροβασίλη και Παπακώστα- Σιδηροπούλου.

Σχετικά Άρθρα

Είναι αυτονόητο, ότι για να είναι μία κοινωνία πραγματικά ελεύθερη, θα πρέπει οι πολίτες της να αισθάνονται και να είναι πραγματικά ασφαλείς. Χωρίς αστερίσκους…

Αυτό δυστυχώς δεν συμβαίνει στην Ελλάδα του 2019. Την Ελλάδα με πρωθυπουργό τον Κο. Τσίπρα και Υπουργούς τις κυρίες Γεροβασίλη και Παπακώστα- Σιδηροπούλου.

Αποκαλυπτικά της κατάστασης που επικρατεί σήμερα, είναι τα όσα συνέβησαν στο κέντρο της Αθήνας. Στα Εξάρχεια.

Η κατάσταση που βιώνει ο μόνιμος κάτοικος της Αθήνας αλλά και οι επισκέπτες, έχει εντελώς ξεφύγει. Εγκληματικές συμμορίες όχι μόνο οπλοφορούν, αλλά αφοπλίζουν και άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας. Όπως έγινε με το Λιμενικό . Εκεί όπου ένοπλοι που παρίσταναν τους αστυνομικούς , το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ακινητοποίησαν και αφόπλισαν τους άνδρες του λιμενικού κατά τη διάρκεια επιχείρησης για ναρκωτικά σε υπό κατάληψη κτίριο στα Εξάρχεια.

Το άβατο των Εξαρχείων έχει κάνει αβίωτη τη ζωή στους πολίτες της περιοχής. Έφτασαν στο σημείο να διαλύσουν μια ειρηνική συγκέντρωση κατοίκων και να ακουστούν και χυδαία συνθήματα τα οποία προσβάλλουν τη μνήμη νεκρών.

Επιπρόσθετα, η ευρύτερη περιοχή της Αθήνας ετοιμάζεται να φιλοξενήσει εκατομμύρια τουρίστες σε λίγες μέρες με την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν. Μόνο πέρυσι πάνω από 5 εκατομμύρια επισκέφθηκαν την πρωτεύουσα ολόκληρη την χρονιά. Μπορεί κανείς να φανταστεί την παγκόσμια δυσφήμιση της χώρας μας και την εικόνες που ταξιδεύουν σε κάθε άκρη της γης. Σε μια χρονική συγκυρία που η Ελλάδα έχει απόλυτη ανάγκη το τουριστικό συνάλλαγμα για την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων της . Από μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες , μέχρι οικογενειακές επιχειρήσεις.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, όλοι εμείς οι Έλληνες πολίτες, ανεξαρτήτως ιδεολογικής και κομματικής ταυτότητας, ζητούμε να μπει επιτέλους ένα τέλος σε αυτό το καθεστώς της ανομίας.

Ή μάλλον δεν το ζητούμε…

Το ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

Ως εδώ….

Γιατί οι Έλληνες #mporoume και #axizoume # kalytera

* Ο Κος Λούμπας Δημήτριος είναι καθηγητής Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, συνεργάτης στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης- ΑΣΠΑΙΤΕ, διδάσκων του ΑΤΕΙ Καλαμάτας, στον τομέα Τεχνητής Νοημοσύνης και Μηχανικής Μάθησης (Machine Learning).

Διαβάστε ακόμη:

Εγγραφή στο Newsletter

Οι κορυφαίες ειδήσεις της ημέρας, απευθείας στο email σου. Κάνε εγγραφή και ενημερώσου καθημερινά με όλα όσα αξίζει να γνωρίζεις.

Με την εγγραφή σας στην λίστα παραληπτών ενημερωτικών emails (newsletter) δηλώνετε πως έχετε διαβάσει και αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου του ιστότοπου.
Το website VimaOnline.gr, κατόπιν δικής σας επιθυμίας, σας αποστέλλει ενημερωτικά newsletters. Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR), έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε καλύτερα τα προσωπικά σας δεδομένα. Για να μπορούμε να σας αποστέλλουμε ειδησεογραφικά newsletters, απαιτείται η συγκατάθεσή σας.

Εγγραφείτε στο vimaonline.gr στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις της περιοχής σας.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από τα Νότια Προάστια και την Περιφέρεια Αττικής, τη στιγμή που αυτά συμβαίνουν, στο VimaOnline.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ