Αύριο, προπαραμονή Πρωτοχρονιάς, η Γλυφάδα ζωντανεύει με το μεγαλύτερο Christmas Street Party που έχει γίνει ποτέ στην πόλη. Από τις 6:00 το απόγευμα, η οδός Ζησιμοπούλου θα γεμίσει κέφι, μουσική και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.
Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, δήλωσε:
“Φέτος, για πρώτη φορά, η οδός Ζησιμοπούλου μεταμορφώνεται στο μεγαλύτερο Christmas Street Party της πόλης. Στις 30 Δεκεμβρίου δίνουμε ραντεβού για να δημιουργήσουμε μια νέα παράδοση και να αποχαιρετήσουμε το 2025 με χαμόγελο και διασκέδαση.”
Οι επισκέπτες θα απολαύσουν live DJ sets, εντυπωσιακά ακροβατικά, μοναδικές χορογραφίες, photobooth για αναμνηστικές φωτογραφίες, ζογκλέρ, τη μαγική χριστουγεννιάτικη χιονόμπαλα και πολλές ακόμα εκπλήξεις.
Ο Δήμος ευχαριστεί θερμά τις επιχειρήσεις εστίασης της Ζησιμοπούλου για τη συμμετοχή τους, καθώς και τον υπεύθυνο της δημοτικής αρχής, Πέτρο Καραμηνά, για τον συντονισμό της εκδήλωσης.

