28.5 C
Athens

Πρωτοσέλιδα

Εορτολόγιο

Γλυφάδα: Ο Δήμος άναψε τα καντηλάκια σε κάθε μνήμα – Κατανυκτική εικόνα στα κοιμητήρια τη Μεγάλη Παρασκευή

Σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης, ο Δήμος Γλυφάδας άναψε καντηλάκια σε όλα τα μνήματα, τιμώντας τους εκλιπόντες ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής.

Σχετικά Άρθρα

Κατανυκτική η ατμόσφαιρα σήμερα, ημέρα απόλυτου πένθους ολόκληρης της Χριστιανοσύνης, στα δύο Κοιμητήρια της πόλης μας. Με φροντίδα της Δημοτικής Αρχής είναι αναμμένα τα καντηλάκια σε ειδική θήκη σε όλα τα μνήματα. Θρήνος, ευλάβεια, πίστη αλλά και ελπίδα.

Η Περιφορά του Επιταφίου έγινε το μεσημέρι στο παλιό και το απόγευμα στο νέο Κοιμητήριο και εψάλη ο Επιτάφιος Θρήνος με τα εγκώμια υψίστης λογοτεχνικής αξίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ.κ. Αντωνίου, παρουσία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου και υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Μιχαλακάκος είχε φροντίσει ώστε να είναι όλα στην εντέλεια, όπως βέβαια και κάθε μέρα, στους χώρους ανάπαυσης και μνήμης. Oι πιστοί συμμετείχαν στην Περιφορά του Επιταφίου, που έκανε διαδρομή ανάμεσα στα μνήματα συνοδεία της Φιλαρμονικής, υπό τη διεύθυνση του εξαιρετικού μαέστρου Νίκου Καμπιώτη.

“Για όλους εκείνους που δεν είναι πια κοντά μας, αλλά συνεχίζουν να μας βλέπουν και να μας προσέχουν από ψηλά, τα καντηλάκια – και φέτος – και στα δύο κοιμητήρια της πόλης μας είναι σήμερα αναμμένα με επιμέλεια του Δήμου μας”, δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και πρόσθεσε:

“​Ευχαριστώ από καρδιάς τους εργαζόμενους στα κοιμητήρια της πόλης μας, καθώς και τον υπεύθυνο της δημοτικής μας αρχής Χρήστο Μιχαλακάκο για τον συντονισμό.
Καλή Ανάσταση να έχουμε”

Ο Δήμος Γλυφάδας άναψε τα καντηλάκι σε όλα τα μνήματα στα Κοιμητήρια της πόλης τη Μεγάλη Παρασκευή.

Ο Δήμος Γλυφάδας άναψε τα καντηλάκι σε όλα τα μνήματα στα Κοιμητήρια της πόλης τη Μεγάλη Παρασκευή.

Ο Δήμος Γλυφάδας άναψε τα καντηλάκι σε όλα τα μνήματα στα Κοιμητήρια της πόλης τη Μεγάλη Παρασκευή.

Ο Δήμος Γλυφάδας άναψε τα καντηλάκι σε όλα τα μνήματα στα Κοιμητήρια της πόλης τη Μεγάλη Παρασκευή.

Ο Δήμος Γλυφάδας άναψε τα καντηλάκι σε όλα τα μνήματα στα Κοιμητήρια της πόλης τη Μεγάλη Παρασκευή.

Διαβάστε ακόμη:

Εγγραφή στο Newsletter

Οι κορυφαίες ειδήσεις της ημέρας, απευθείας στο email σου. Κάνε εγγραφή και ενημερώσου καθημερινά με όλα όσα αξίζει να γνωρίζεις.

Με την εγγραφή σας στην λίστα παραληπτών ενημερωτικών emails (newsletter) δηλώνετε πως έχετε διαβάσει και αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου του ιστότοπου.
Το website VimaOnline.gr, κατόπιν δικής σας επιθυμίας, σας αποστέλλει ενημερωτικά newsletters. Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR), έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε καλύτερα τα προσωπικά σας δεδομένα. Για να μπορούμε να σας αποστέλλουμε ειδησεογραφικά newsletters, απαιτείται η συγκατάθεσή σας.

Εγγραφείτε στο vimaonline.gr στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις της περιοχής σας.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από τα Νότια Προάστια και την Περιφέρεια Αττικής, τη στιγμή που αυτά συμβαίνουν, στο VimaOnline.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ