Συνεχίζονται οι περιοδείες του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ανατροπή στη Γλυφάδα-Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία” Τάσου Ταστάνη, ο οποίος στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου επεσκέφθη το Εμπορικό Κέντρο της Γλυφάδας και το Παμποντιακό πανηγύρι του Ελληνικού.

Ειδικότερα το Σάββατο, πολυμελής αντιπροσωπεία μελών της δημοτικής κίνησης, με επικεφαλής τον Τάσο Ταστάνη, πραγματοποίησε περιοδεία στο εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας και κυρίως στην περιοχή της πλατείας Εσπερίδων όπου και επισκέφθηκε καταστήματα και καφετέριες της περιοχής. Η ανταπόκριση των πολιτών ήταν ιδιαίτερα θερμή και τα φυλλάδια της δημοτικής μας κίνησης έγιναν ανάρπαστα.

Ο Τάσος Ταστάνης επεσήμανε με έμφαση ότι η απειλούμενη από την οικογένεια Λάτση δημιουργία του μεγαλύτερου Mall των Βαλκανίων στο χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, θα δώσει το τελειωτικό χτύπημα στην περιοχή με το βίαιο κλείσιμο των καταστημάτων που έχουν απομείνει στην άλλοτε κραταιά αγορά της Γλυφάδας.
Εξέφρασε ιδιαίτερα τη στήριξη της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» στις υγιείς παραγωγικές δυνάμεις της πόλης μας και κυρίως του εμπορίου και του τουριστικού τομέα, επισημαίνοντας την ανάγκη ο επιχειρηματικός κόσμος να δώσει προτεραιότητα στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Και κατά τις δυο μέρες του Παμποντιακού Πανηγυριού στα Σούρμενα πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και φίλοι της δημοτικής μας κίνησης έστησαν τραπεζάκι και μοίρασαν τα φυλλάδιά μας. Η ανταπόκριση των Γλυφαδιωτών ήταν πολύ μεγάλη και εξαντλήθηκε όλο το προπαγανδιστικό υλικό.

Την Κυριακή ο υποψήφιος δήμαρχος Τάσος Ταστάνης υποδέχθηκε τη Ρένα Δούρου υποψήφια Περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ με το συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ και περιηγήθηκαν μαζί το χώρο του πανηγυριού και συνομίλησαν με τους εμπόρους για τα προβλήματά τους λόγω της κρίσης και κυρίως με τους πολίτες που είχαν συρρεύσει κατά χιλιάδες στο πανηγύρι. Στο τέλος παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις και συναντήθηκαν με τον πρόεδρο και το σύλλογο Ποντίων των Σουρμένων.

