Τραγικός ήταν ο επίλογος για την οικογένεια της 43χρονης γυναίκας που αγνοούνταν από το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης όταν το αυτοκίνητό της παρασύρθηκε λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας, στο Καματερό.
Η σορός της άτυχης γυναίκας βρέθηκε σήμερα το πρωί από εργαζόμενο του Δήμου Πειραιά στην ακτή Παρασκευά στη Φρεαττύδα, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία. Λίγη ώρα μετά στο σημείο έφτασε ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας και αναγνώρισε την αγνοούμενη σύζυγό του.
Η σορός της μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο, για νεκροψία- νεκροτομή. Σύμφωνα με πληροφορίες το πτώμα ήταν καλυμμένο με κλαδιά και φύκια.
Η 43χρονη Ελένη Παραγκουλιά ξεκίνησε το μεσημέρι της Πέμπτης από το σπίτι της με το αυτοκίνητό της να πάει στο σχολείο για να πάρει τα παιδιά της, όμως δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό της, ενώ ο σύζυγός της κατήγγειλε στην αστυνομία ότι δεν μπορούσε να βρει πουθενά την γυναίκα του.
Συνεργείο της Πυροσβεστικής βρήκε το αυτοκίνητό της, το οποίο είχε παρασυρθεί από το ρέμα Πικροδάφνης ενώ συνεργεία της ΕΜΑΚ πραγματοποιούσαν από την Πέμπτη έρευνες στους αγωγούς που οδηγούν στον Κηφισό, καθώς εκφράζονταν φόβοι πως είχε εγκλωβιστεί σε κάποιον αγωγό.

