33.8 C
Athens

Πρωτοσέλιδα

Εορτολόγιο

Θεοδωρικάκος: Συνεργασία με δήμους και Περιφέρεια για αναμόρφωση του παραλιακού μετώπου

Την αποφασιστικότητά του να συνδράμει με σημαντικούς οικονομικούς πόρους και σε συνεργασία με τους δημάρχους της περιοχής και την Περιφέρεια Αττικής σε έργα που θα αναμορφώνουν το παραλιακό μέτωπο της νότιας Αθήνας και θα αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής, διατύπωσε ο υπουργό

Σχετικά Άρθρα

Την αποφασιστικότητά του να συνδράμει με σημαντικούς οικονομικούς πόρους και σε συνεργασία με τους δημάρχους της περιοχής και την Περιφέρεια Αττικής σε έργα που θα αναμορφώνουν το παραλιακό μέτωπο της νότιας Αθήνας και θα αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής, διατύπωσε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος σε τηλεδιάσκεψη που είχε με στελέχη της ΟΝΝΕΔ, στο πλαίσιο της δράσης ΟΝΝΕΔ talks#2.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση του προέδρου της Β2 Νομαρχιακής της ΟΝΝΕΔ κ. Θάνου Κατακουζηνού, σχετικά με κωλυσιεργίες που υπάρχουν σε έργα που αφορούν στην αναμόρφωση του παραλιακού μετώπου, ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος απάντησε τα εξής:

«Αναμένουμε προτάσεις από τους Δήμους προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα ”Αντώνης Τρίτσης”. Το υπουργείο Εσωτερικών δεν έχει σχέση με καμία κωλυσιεργία οποιουδήποτε έργου στην περιοχή έως τώρα. Αντίθετα είμαι αποφασισμένος να συνδράμω με πολύ σημαντικούς οικονομικούς πόρους, σε συνεργασία πάντοτε με τους δημάρχους της περιοχής – όπως και με τους δημάρχους σε ολόκληρη τη χώρα- φτάνει να έχουν έναν σοβαρό κοινωνικό αντίκτυπο τα έργα τα οποία θα πρέπει να κατασκευαστούν σε αυτήν την περιοχή. Έχουμε τους οικονομικούς πόρους. Έχουμε τις τεχνικές δυνατότητες. Έχουμε και άριστη συνεργασία.

Πιστεύω ότι σοβαρά έργα μπορούν να αναπτυχθούν στο νότιο παραλιακό μέτωπο της Αττικής γιατί, κατ’ αρχήν, όλοι οι πολίτες αξίζει να έχουν πρόσβαση στην παραλία καθώς πρόκειται για ένα από τα ωραιότερα σημεία της Ελλάδα και της Ευρώπης. Υπάρχει επίσης σοβαρή ανάγκη σε βασικές υποδομές που πρέπει να κατασκευαστούν προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων. Σε πολλές περιοχές απουσιάζουν οι υπόγειοι χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων και δημιουργούνται σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα. Επίσης θέλω να στηρίξουμε και κοινωνικές, πολιτιστικές και αθλητικές υποδομές στην περιοχή. Σε κάθε περίπτωση οτιδήποτε αποφασίσουμε θα γίνει σε συνεργασία με τους Δήμους και την Περιφέρεια Αττικής».

Διαβάστε ακόμη:

Εγγραφή στο Newsletter

Οι κορυφαίες ειδήσεις της ημέρας, απευθείας στο email σου. Κάνε εγγραφή και ενημερώσου καθημερινά με όλα όσα αξίζει να γνωρίζεις.

Με την εγγραφή σας στην λίστα παραληπτών ενημερωτικών emails (newsletter) δηλώνετε πως έχετε διαβάσει και αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου του ιστότοπου.
Το website VimaOnline.gr, κατόπιν δικής σας επιθυμίας, σας αποστέλλει ενημερωτικά newsletters. Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR), έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε καλύτερα τα προσωπικά σας δεδομένα. Για να μπορούμε να σας αποστέλλουμε ειδησεογραφικά newsletters, απαιτείται η συγκατάθεσή σας.

Εγγραφείτε στο vimaonline.gr στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις της περιοχής σας.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από τα Νότια Προάστια και την Περιφέρεια Αττικής, τη στιγμή που αυτά συμβαίνουν, στο VimaOnline.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ