9.4 C
Athens

Πρωτοσέλιδα

Εορτολόγιο

Θεοδωρικάκος: Οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να δηλώσουν ότι δεν εκπροσωπούν τουρκική, αλλά μουσουλμανική μειονότητα

Η λύση για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στη Θράκη είναι να δηλώσουν δημοσίως οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν εκπροσωπούν τουρκική μειονότητα, αλλά μουσουλμανική, διαφορετικά ο κ. Τσίπρας οφείλει να τους αποπέμψει, δήλωσε ο υποψήφιος Βουλευτής Β3 Αθηνών και πρώην υπουργός

Σχετικά Άρθρα

Η λύση για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στη Θράκη είναι να δηλώσουν δημοσίως οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν εκπροσωπούν τουρκική μειονότητα, αλλά μουσουλμανική, διαφορετικά ο κ. Τσίπρας οφείλει να τους αποπέμψει, δήλωσε ο υποψήφιος Βουλευτής Β3 Αθηνών και πρώην υπουργός, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του ΟΡΕΝ, με τους Δημήτρη Καμπουράκη και Παναγιώτη Στάθη.

Ο κ. Θεοδωρικάκος επισήμανε ότι υπάρχει μια εθνική κόκκινη γραμμή την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ πάτησε και τόνισε ότι για τη δράση του τουρκικού Προξενείου στη Θράκη είχε ενημερωθεί εγκαίρως ο κ. Τσίπρας.

Υπενθύμισε ότι η ΝΔ διαχρονικά από την εποχή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη λαμβάνει μέτρα για την ενσωμάτωση της μουσουλμανικής μειονότητα και σημείωσε ότι το θέμα δεν αναδεικνύεται για ψηφοθηρικούς λόγους και αυτό το έδειξαν οι εκλογές της 21ης Μαΐου και οι διαφορές που υπήρξαν μεταξύ των κομμάτων. Απαντώντας δε, στην κυρία Αχτσιόγλου, υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται για fake news, αλλά για μια πραγματικότητα την οποία αρχικώς ανέδειξαν τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη.

Όπως είπε ο κ. Θεοδωρικάκος κανείς δεν μπορεί να παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο και η στάση των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να μη καταγγέλλεται από την αντιπολίτευση. Σημείωσε, επίσης, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως πρωθυπουργός, μετά τις εκλογές, θα θέσει το ζήτημα της δράσης του τουρκικού προξενείου στον Ταγίπ Ερντογάν, στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στις 29 Ιουνίου, όπου θα επιδιώξει να τον συναντήσει.

Τέλος ο κ. Θεοδωρικάκος κάλεσε όλους τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες στις 25 Ιουνίου:«Οι κάλπες είναι άδεις. Πρέπει όλοι οι πολίτες να πάνε να ψηφίσου. Η συμμετοχή και η σταθερή επανάληψη της απόφασης της 21ης Μαΐου θα κρίνει τα πάντα. Δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος. Υπάρχουν πολύ σοβαρά πράγματα μπροστά μας και στις 25 Ιουνίου πρέπει να έχουμε ισχυρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ».

Διαβάστε ακόμη:

Εγγραφή στο Newsletter

Οι κορυφαίες ειδήσεις της ημέρας, απευθείας στο email σου. Κάνε εγγραφή και ενημερώσου καθημερινά με όλα όσα αξίζει να γνωρίζεις.

Με την εγγραφή σας στην λίστα παραληπτών ενημερωτικών emails (newsletter) δηλώνετε πως έχετε διαβάσει και αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου του ιστότοπου.
Το website VimaOnline.gr, κατόπιν δικής σας επιθυμίας, σας αποστέλλει ενημερωτικά newsletters. Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR), έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε καλύτερα τα προσωπικά σας δεδομένα. Για να μπορούμε να σας αποστέλλουμε ειδησεογραφικά newsletters, απαιτείται η συγκατάθεσή σας.

Εγγραφείτε στο vimaonline.gr στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις της περιοχής σας.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από τα Νότια Προάστια και την Περιφέρεια Αττικής, τη στιγμή που αυτά συμβαίνουν, στο VimaOnline.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ