11.9 C
Athens

Πρωτοσέλιδα

Εορτολόγιο

Στη Ριτσώνα το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Παπαδάκη – Παρόντες πολιτικοί, δημοσιογράφοι και συνεργάτες

Στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας η κηδεία του Γιώργου Παπαδάκη, με παρουσία πολιτικών, δημοσιογράφων και συνεργατών. Η οικογένεια ζήτησε δωρεές αντί στεφάνων σε δύο οργανισμούς.

Σχετικά Άρθρα

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και θλίψης, η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνάδελφοί του Γιώργου Παπαδάκη, τον αποχαιρετούν σήμερα στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας.

Ο Γιώργος Παπαδάκης έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, σε ηλικία 74 ετών, το απόγευμα της Κυριακής 4 Ιανουαρίου 2026, από ανακοπή καρδιάς.

Η κηδεία του αγαπημένου παρουσιαστή, που επί 34 ολόκληρα χρόνια έμπαινε στα σπίτια μας κάθε πρωί, με το “Καλημέρα Ελλάδα”, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, τελείται σήμερα 8 Ιανουαρίου 2026, στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας, Δήμου Χαλκιδέων.

Σημειώνεται πως, η οικογένεια του εκλιπόντος θέλησε να πραγματοποιηθεί η τελετή με χαμηλούς τόνους και με διακριτικότητα.

Όπως έγινε γνωστό, ένα πρόσωπο είναι αυτό που ανέλαβε να εκφωνισει επικήδειο λόγο, και αυτός είναι ο επί χρόνια φίλος του και γενικός διευθυντής του ΑΝΤ1, Στρατής Λιαρέλλης, με τον οποίο συνεργάστηκαν επί δεκαετίες.

Η σορός του δημοσιογράφου έφτασε νωρίς το πρωί στον χώρο, ενώ έχουν σταλεί και τα πρώτα στεφάνια. Στεφάνια έχουν αποστείλει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης και τα ΚΑΠΑ Studios.

Μεταξύ των ατόμων που δίνουν το παρών στην κηδεία του Γιώργου Παπαδάκη, είναι ο πρόεδρος του ΑΝΤ1 Θοδωρής Κυριακού, η Ελένη Μενεγάκη με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο, ο Νίκος Ανδρουλάκης, η Νίκη Κεραμέως, ο Γιώργος Καραμέρος, ο Τάσος Αρνιακός, η Ρίτσα Μπιζόγλη, η Ζωη Κωνσταντοπούλου, η Ελεωνόρα Μελέτη, ο Παύλος Μαρινάκης, ο Κωστας Κυρανάκης, ο Αλέξης Μητρόπουλος, η Λόλα Νταϊφά, ο Νάσος Ηλιόπουλος κ.α.

Η επιθυμία της οικογένειας του Γιώργου Παπαδάκη

Σε ανακοίνωσή της, η οικογένεια του εκλιπόντος εξέφρασε τις θερμές της ευχαριστίες σε όλους όσοι στέκονται δίπλα της αυτές τις δύσκολες ώρες, δείχνοντας κατανόηση, συμπαράσταση και σεβασμό στο πένθος της. Παράλληλα έχει παρακαλέσει όσους το επιθυμούν, αντί στεφάνων, να τιμήσουν τη μνήμη του με δωρεά στους παρακάτω οργανισμούς:

“Το Εργαστήρι” – Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία
Τράπεζα: Alpha Bank
ΙΒΑΝ: GR 2501 4050 3050 300 200 200 1379
Δικαιούχος: Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία “Το Εργαστήρι”

“Το Χαμόγελο του Παιδιού”
Τράπεζα: Alpha Bank
ΙΒΑΝ: GR4201404410441002101062962
Δικαιούχος: Το Χαμόγελο του Παιδιού

 

Διαβάστε ακόμη:

Εγγραφή στο Newsletter

Οι κορυφαίες ειδήσεις της ημέρας, απευθείας στο email σου. Κάνε εγγραφή και ενημερώσου καθημερινά με όλα όσα αξίζει να γνωρίζεις.

Με την εγγραφή σας στην λίστα παραληπτών ενημερωτικών emails (newsletter) δηλώνετε πως έχετε διαβάσει και αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου του ιστότοπου.
Το website VimaOnline.gr, κατόπιν δικής σας επιθυμίας, σας αποστέλλει ενημερωτικά newsletters. Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR), έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε καλύτερα τα προσωπικά σας δεδομένα. Για να μπορούμε να σας αποστέλλουμε ειδησεογραφικά newsletters, απαιτείται η συγκατάθεσή σας.

Εγγραφείτε στο vimaonline.gr στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις της περιοχής σας.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από τα Νότια Προάστια και την Περιφέρεια Αττικής, τη στιγμή που αυτά συμβαίνουν, στο VimaOnline.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ