27.3 C
Athens

Πρωτοσέλιδα

Εορτολόγιο

Ολιγοήμερη παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

Την πεπατημένη, των παρατάσεων, ακολουθεί και το υπουργείο Οικονομικών, για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας. Μόλις χθες, ο κ. Αλεξιάδης δήλωνε ότι δεν πρόκειται να δοθεί καμία παράταση παρά μόνον αν πέσουν τα συστήματα ή αν υπάρξουν ακραία καιρικά φαινόμενα.

Σχετικά Άρθρα

Την πεπατημένη, των παρατάσεων, ακολουθεί και το υπουργείο Οικονομικών, για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας. 

Έτσι σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου παρατείνεται η προθεσμία καταβολής των τελών κυκλοφορίας μέχρι και την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016.

Επισημαίνει, επιπλέον, ότι:
1. Δεν θα υπάρξει άλλη παράταση, γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών έχει ήδη προμηθευτεί τα τέλη κυκλοφορίας. Η παράταση δίνεται για να αντιμετωπιστούν υπαρκτά οικονομικά προβλήματα, καθυστερήσεις σε μισθοδοσία κλπ.

2. Η παράταση αφορά στα τέλη κυκλοφορίας και την κατάθεση πινακίδων.

3. Η πληρωμή τελών κυκλοφορίας μπορεί να γίνει (στις τράπεζες) και μέσω διαδικτύου, χωρίς ταλαιπωρία για τον πολίτη», αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου που εκδόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης.

Μόλις χθες, ο κ. Αλεξιάδης δήλωνε ότι δεν πρόκειται να δοθεί καμία παράταση παρά μόνον αν πέσουν τα συστήματα ή αν υπάρξουν ακραία καιρικά φαινόμενα.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, όμως, και χωρίς να έχουν συμβεί τα παραπάνω ο υπουργός Οικονομικών ανακοίνωσε πως θα δοθεί τελικώς ολιγοήμερη παράταση για να μην ταλαιπωρηθεί, όπως είπε, ο κόσμος Πρωτοχρονιάτικα στις εφορίες.  

Ο κύριος Αλεξιάδης δήλωσε πως η κυβέρνηση είναι ικανοποιημένη από τα έσοδα των τελών κυκλοφορίας, αλλά «δεν πανηγυρίζει». Μέχρι το απόγευμα της Τρίτης, 29/12, είπε, είχαν καταβληθεί τα τέλη για 4,5 εκατ. οχήματα και απέμεναν περί τα 800.000 οχήματα μέχρι τον αριθμό των 5,3 εκατ. που κυκλοφορούν. «Θα εκτιμήσουμε σήμερα τα στοιχεία της Τετάρτης και οδηγούμαστε σε ολιγοήμερη παράταση», είπε ο κύριος Αλεξιάδης μιλώντας στο Mega και πρόσθεσε: «Να μην τρέξει ο κόσμος σήμερα να ταλαιπωρηθεί στις εφορίες», οι οποίες σήμερα λόγω της ημιαργίας θα κλείσουν στις 12.30.

Διαβάστε ακόμη:

Εγγραφή στο Newsletter

Οι κορυφαίες ειδήσεις της ημέρας, απευθείας στο email σου. Κάνε εγγραφή και ενημερώσου καθημερινά με όλα όσα αξίζει να γνωρίζεις.

Με την εγγραφή σας στην λίστα παραληπτών ενημερωτικών emails (newsletter) δηλώνετε πως έχετε διαβάσει και αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου του ιστότοπου.
Το website VimaOnline.gr, κατόπιν δικής σας επιθυμίας, σας αποστέλλει ενημερωτικά newsletters. Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR), έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε καλύτερα τα προσωπικά σας δεδομένα. Για να μπορούμε να σας αποστέλλουμε ειδησεογραφικά newsletters, απαιτείται η συγκατάθεσή σας.

Εγγραφείτε στο vimaonline.gr στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις της περιοχής σας.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από τα Νότια Προάστια και την Περιφέρεια Αττικής, τη στιγμή που αυτά συμβαίνουν, στο VimaOnline.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ