20.9 C
Athens

Πρωτοσέλιδα

Εορτολόγιο

Οι 17 δήμοι απ’ όπου θα ξεκινήσουν οι απολύσεις

Eπικεντρωμένη σε 17 δήμους, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ισοσκελίσουν τους προϋπολογισμούς τους, μοιάζει ότι είναι η κυβέρνηση. Από εκεί θα ξεκινήσει το πρόγραμμα εθελοντικής κινητικότητας, ενώ από τις δημοτικές τους επιχειρήσεις, που δεν μπορούν να χρηματοδοτηθούν, θα ξεκινήσουν οι απολύσεις.

Σχετικά Άρθρα

Eπικεντρωμένη σε 17 δήμους, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ισοσκελίσουν τους προϋπολογισμούς τους, μοιάζει ότι είναι η κυβέρνηση. Από εκεί θα ξεκινήσει το πρόγραμμα εθελοντικής κινητικότητας, ενώ από τις δημοτικές τους επιχειρήσεις, που δεν μπορούν να χρηματοδοτηθούν, θα ξεκινήσουν οι απολύσεις.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα οικονομικής εξυγίανσης των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) οι δήμοι, που δεν ισοσκέλισαν τους προϋπολογισμούς τους, θα υποχρεωθούν να μεταφέρουν προσωπικό σε άλλους δήμους με σκοπό να μειωθεί το μισθοδοτικό κόστος.

Όσον αφορά τις δημοτικές επιχειρήσεις, εάν κριθεί πως δεν υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης από τους δήμους, θα απολυθούν όσοι εργάζονται εκεί με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Σύμφωνα με το “Έθνος” οι 17 Δήμοι, απ’ όπου θα ξεκινήσει η κινητικότητα είναι οι εξής:

  • Καλαμαριά
  • Φυλή
  • Αχαρναί
  • Μαρούσι
  • Κοζάνη
  • Σπάτα – Αρτέμιδα
  • Κορδελιό – Εύοσμος
  • Κορυδαλλός
  • Πέλλα
  • Πέραμα
  • Θάσος
  • Γόρτυνα
  • Πύλη Τρικάλων
  • Μαντούδι – Λίμνη – Αγία Άννα
  • Σκιάθος
  • Νότιο Πήλιο
  • Ζαγορά – Μουρέσι

Στους δήμους αυτούς θα εφαρμοστεί πρόγραμμα περικοπών σε πολιτιστικές εκδηλώσεις κλπ και πρόγραμμα αναδιάρθρωσης των δομών. Έτσι θα προκύψει το πλεονάζον προσωπικό, που θα μετακινηθεί σε άλλους δήμους.

Διαβάστε ακόμη:

Εγγραφή στο Newsletter

Οι κορυφαίες ειδήσεις της ημέρας, απευθείας στο email σου. Κάνε εγγραφή και ενημερώσου καθημερινά με όλα όσα αξίζει να γνωρίζεις.

Με την εγγραφή σας στην λίστα παραληπτών ενημερωτικών emails (newsletter) δηλώνετε πως έχετε διαβάσει και αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου του ιστότοπου.
Το website VimaOnline.gr, κατόπιν δικής σας επιθυμίας, σας αποστέλλει ενημερωτικά newsletters. Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR), έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε καλύτερα τα προσωπικά σας δεδομένα. Για να μπορούμε να σας αποστέλλουμε ειδησεογραφικά newsletters, απαιτείται η συγκατάθεσή σας.

Εγγραφείτε στο vimaonline.gr στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις της περιοχής σας.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από τα Νότια Προάστια και την Περιφέρεια Αττικής, τη στιγμή που αυτά συμβαίνουν, στο VimaOnline.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ