Μετά την επίθεση με μολότοφ και γκαζάκια στο Αστυνομικό Τμήμα της Καισαριανής ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Ειδικών Φρουρών της ΕΛΑΣ Αττικής, Στράτος Μαυροειδάκος έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις;
«Δυστυχώς δικαιωνόμαστε για ακόμη μία φορά. Συνάδελφός μου φρουρός, εδώ στο τμήμα, έχει σωθεί από θαύμα, αφού του πέταξαν 10 μολότοφ και 4 γκαζάκια στη συνέχεια. Ο συνάδελφός μου έχει μικρά εγκαύματα στο κεφάλι και το χέρι. Φωνάζουμε ότι διψάνε για αίμα αστυνομικού. Θέλουμε όλα τα κόμματα να σταθούν δίπλα μας και όχι να μας χρησιμοποιούν προεκλογικά».
Ο κ. Μαυροειδάκος ανέφερε επίσης τις μεγάλες ελλείψεις στη στελέχωση των αστυνομικών τμημάτων, υπογραμμίζοντας ότι στο τμήμα Καισαριανής την ώρα της επίθεσης βρίσκονταν 2 άτομα, αφού το περιπολικό ήταν στο περιστατικό εμπρησμού του αυτοκινήτου της δημοσιογράφου Μίνας Καραμήτρου.

