29.7 C
Athens

Πρωτοσέλιδα

Εορτολόγιο

Χαμός στην πίτα του Άδωνι Γεωργιάδη

Χαμός έγινε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Άδωνι Γεωργιάδη χθες στο Μαρούσι. στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ "Σπύρος Λούης". Ο κόσμος κατέκλεισε την αίθουσα ενώ πολλά στελέχη της Ν.Δ. έδωσαν το "παρών" στην εκδήλωση. Ανάμεσά τους ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Ρουσόπουλο

Σχετικά Άρθρα

Χαμός έγινε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  του Άδωνι Γεωργιάδη χθες στο Μαρούσι. στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ “Σπύρος Λούης”. 

Ο κόσμος κατέκλεισε την αίθουσα ενώ πολλά στελέχη της Ν.Δ. έδωσαν το “παρών” στην εκδήλωση. Ανάμεσά τους ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Ρουσόπουλος, ο πρώην υπουργός Γιάννης Παπαθανασίου, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Μάκης Βορίδης, η Νίκη Κεραμέως, ο Γιάννης Τραγάκης, η Σοφία Βούλτεψη, η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Μάρκου, ο Πέτρος Τατσόπουλος, η Νίκη Τζαβέλλα κ.ά.

Με το σύνθημα «Άδωνι γερά, να πέσει η Αριστερά», υποδέχθηκαν τον ίδιο και τη σύζυγό του Ευγενία όταν μπήκε στην αίθουσα. 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ομιλία του εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει όλες τις εκλογικές μάχες που έρχονται και άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και στον Αλέξη Τσίπρα με αιχμή το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλο αυτό τον υπέροχο κόσμο, που γέμισε όχι μόνον το γήπεδο αλλά και όλο τον περιβάλλοντα χώρο! Μου δίνετε δύναμη, παρά τις συνεχείς επιθέσεις, να συνεχίσω… πάμε γερά» έγραψε στο Τwitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Διαβάστε ακόμη:

Εγγραφή στο Newsletter

Οι κορυφαίες ειδήσεις της ημέρας, απευθείας στο email σου. Κάνε εγγραφή και ενημερώσου καθημερινά με όλα όσα αξίζει να γνωρίζεις.

Με την εγγραφή σας στην λίστα παραληπτών ενημερωτικών emails (newsletter) δηλώνετε πως έχετε διαβάσει και αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου του ιστότοπου.
Το website VimaOnline.gr, κατόπιν δικής σας επιθυμίας, σας αποστέλλει ενημερωτικά newsletters. Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR), έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε καλύτερα τα προσωπικά σας δεδομένα. Για να μπορούμε να σας αποστέλλουμε ειδησεογραφικά newsletters, απαιτείται η συγκατάθεσή σας.

Εγγραφείτε στο vimaonline.gr στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις της περιοχής σας.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από τα Νότια Προάστια και την Περιφέρεια Αττικής, τη στιγμή που αυτά συμβαίνουν, στο VimaOnline.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ