26.1 C
Athens

Πρωτοσέλιδα

Εορτολόγιο

Δωρεά drones από το γιο της Μαριάννας Λάτση στο υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής

Η εταιρεία Latsco Marine Management Inc, δώρισε είκοσι drones μαζί με τον απαραίτητο εξοπλισμό τους στο υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής αξίας 462.000 ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Η εταιρεία Latsco Marine Management Inc, δώρισε είκοσι drones μαζί με τον απαραίτητο εξοπλισμό τους στο υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής αξίας 462.000 ευρώ. 

Τα drones θα αξιοποιηθούν από το Πυροσβεστικό Σώμα για την παρακολούθηση κυρίως εστιών φωτιάς από απόσταση. 

Η δωρεά περιλαμβάνει δύο Sarisa, που είναι εξελιγμένα drones κατασκευής της ελληνικής εταιρείας SAS και τα αξιοποιούν πλατφόρμες
γενικού σκοπού και μεταφοράς υλικών. 

Διαβάστε ακόμη:

Εγγραφή στο Newsletter

Οι κορυφαίες ειδήσεις της ημέρας, απευθείας στο email σου. Κάνε εγγραφή και ενημερώσου καθημερινά με όλα όσα αξίζει να γνωρίζεις.

Με την εγγραφή σας στην λίστα παραληπτών ενημερωτικών emails (newsletter) δηλώνετε πως έχετε διαβάσει και αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου του ιστότοπου.
Το website VimaOnline.gr, κατόπιν δικής σας επιθυμίας, σας αποστέλλει ενημερωτικά newsletters. Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR), έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε καλύτερα τα προσωπικά σας δεδομένα. Για να μπορούμε να σας αποστέλλουμε ειδησεογραφικά newsletters, απαιτείται η συγκατάθεσή σας.

Εγγραφείτε στο vimaonline.gr στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις της περιοχής σας.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από τα Νότια Προάστια και την Περιφέρεια Αττικής, τη στιγμή που αυτά συμβαίνουν, στο VimaOnline.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ