21.1 C
Athens

Πρωτοσέλιδα

Εορτολόγιο

Δημοσκόπιση MRB: Κικίλιας, Θεοδωρικάκος, Δένδιας στην πρώτη τριάδα δημοτικότητας

Τρεις υπουργοί, οι δύο εκ των οποίων εκλέγονται στο νότιο τομέα βρίσκονται στην πρώτη τριάδα στο πεδίο της δημοτικότητας σε δημοσκόπιση της ΜRB που δημοσιοποιήθηκε σήμερα.

Σχετικά Άρθρα

Τρεις υπουργοί, οι δύο εκ των οποίων εκλέγονται στο νότιο τομέα βρίσκονται στην πρώτη τριάδα στο πεδίο της δημοτικότητας σε δημοσκόπιση της  ΜRB που δημοσιοποιήθηκε σήμερα. 

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Βασίλη Κικίλια, Τάκη Θεοδωρικάκο και Νίκο Δένδια. 

Ο υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας διατηρεί την πρωτιά καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού με 42,4% θετικές γνώμες και 33,6% αρνητικές.

Δεύτερος είναι ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος  ανέβηκε κατά δύο θέσεις αλλά έχει και το καλύτερο ισοζύγιο με 36,5% θετικές γνώμες και 26,6% αρνητικές

Τρίτος ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με 36,5%  θετικές γνώμες αλλά με 39,4 αρνητικές γνώμες, δηλαδή 12,8% περισσότερες από τον κ. Θεοδωρικάκο με τον οποίο εμφανίζονται στο ίδιο επίπεδο των θετικών γνωμών.

Ακολουθεί ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης με 35.9% θετικές γνώμες με 24,8% αρνητικές γνώμες

Στην 5η θέση βρίσκεται ο υπουργός ΠΡΟΠΟ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με 35,1% θετικές γνώμες και 40,3% αρνητικές.

Θυμίζουμε ότι τον Δεκέμβριο πρώτος σε δημοτικότητα ήταν ο κ. Χρυσοχοΐδης, δεύτερος ο Νίκος Δένδιας, τρίτος ο Βασίλης Κικίλιας, τέταρτος ο Τάκης Θεοδωρικάκος και πέμπτος ο Άδωνις Γεωργιάδης

Τις περισσότερες αρνητικές γνώμες συγκεντρώνει ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος βρίσκεται στην 8η θέση με 54,7% και θετικές 27,8% (τον Δεκέμβριο ήταν 28,7% θετικές και 57,6% οι αρνητικές).

Ο κ. Γεωργιάδης είναι και ο πιο γνωστός από τους υπουργούς καθώς μόλις το 3,1% δηλώνει ότι μόλις που ξέρει ή δεν έχει ακούσει το όνομά του, ενώ ο κ. Πιερρακάκης στον αντίστοιχο δείκτη που οι πολίτες δεν φαίνεται να τον αναγνωρίζουν έχει 27,3% και ο κ. Θεοδωρικάκος 20,3% που σημαίνει ότι και για τους δύο υπάρχει περιθώριο βελτίωσης αν γίνουν πιο γνωστοί στο εκλογικό σώμα.

Τον υψηλότερο δείκτη μη αναγνωρισιμότητας έχει ο υπουργός Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρας με 47,4% ο οποίος βρίσκεται στην τελευταία θέση της δημοτικότητας με 14,1% θετικές και 22,7% αρνητικές γνώμες.

Γενικά το ισοζύγιο θετικών- αρνητικών γνωμών πιο ευνοϊκό είναι για τους κ.κ. Θεοδωρικάκο και Πιερρακάκη

 

Διαβάστε ακόμη:

Εγγραφή στο Newsletter

Οι κορυφαίες ειδήσεις της ημέρας, απευθείας στο email σου. Κάνε εγγραφή και ενημερώσου καθημερινά με όλα όσα αξίζει να γνωρίζεις.

Με την εγγραφή σας στην λίστα παραληπτών ενημερωτικών emails (newsletter) δηλώνετε πως έχετε διαβάσει και αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου του ιστότοπου.
Το website VimaOnline.gr, κατόπιν δικής σας επιθυμίας, σας αποστέλλει ενημερωτικά newsletters. Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR), έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε καλύτερα τα προσωπικά σας δεδομένα. Για να μπορούμε να σας αποστέλλουμε ειδησεογραφικά newsletters, απαιτείται η συγκατάθεσή σας.

Εγγραφείτε στο vimaonline.gr στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις της περιοχής σας.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από τα Νότια Προάστια και την Περιφέρεια Αττικής, τη στιγμή που αυτά συμβαίνουν, στο VimaOnline.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ