«Βγαίνουμε Αθήνα» λέγεται η καινούργια πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων για να κρατήσει ζωντανό το ιστορικό και εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.
Σήμερα, και κάθε Τρήτη μέχρι την 5η Ιουνίου, εστιατόρια του κέντρου θα προσφέρουν μενού, αξίας 10 ευρώ.
Δεκάδες εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες και μπαρ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δήμου Αθηναίων, προσαρμόζοντας τις τιμές τους, στο φαγητό στα 10 ευρώ το μενού, στα ποτά στα 5 ευρώ και στον καφέ στα 2 ευρώ.
Τα πρώτα αποτελέσματα, εξαιρετικά θετικά για τις επιχειρήσεις εστίασης και ενθαρρυντικά για την πόλη μας, ότι είναι στο χέρι μας να την κρατήσουμε ζωντανή.
Στην ιστοσελίδα του δήμου Αθηναίων cityofathens.gr μπορείται ενημερωθείτε για τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία «Βγαίνουμε Αθήνα» τις Τρίτες, αλλά και ως επιχειρηματίας να μπείτε στη λίστα των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

