13.5 C
Athens

Πρωτοσέλιδα

Εορτολόγιο

Άδωνις Γεωργιάδης: Ακύρωσε την επίσκεψη στο νοσοκομείο Δράμας λόγω επεισοδίων και απειλών

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε την ακύρωση της προγραμματισμένης επίσκεψής του στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, επικαλούμενος λόγους ασφαλείας και καταγγέλλοντας ένταση

Σχετικά Άρθρα

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε την ακύρωση της προγραμματισμένης επίσκεψής του στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, επικαλούμενος λόγους ασφαλείας και καταγγέλλοντας ένταση που προκλήθηκε έξω από το νοσοκομείο.

Σε ανάρτησή του στο Χ, ανέφερε ότι υπήρξαν αντιδράσεις από εργαζομένους και τοπικούς φορείς, σημειώνοντας πως σε σχετική δημοσίευση του προέδρου των εργαζομένων έγιναν ακόμη και σχόλια με απειλές σε βάρος του.


Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι έχει ανταποκριθεί σε αιτήματα του νοσοκομείου και υπογράμμισε πως στόχος της παρουσίας του ήταν να συμβάλει στην εξεύρεση λύσεων για τα προβλήματα της μονάδας. Ωστόσο, όπως είπε, τα επεισόδια που σημειώθηκαν, με αποκορύφωμα την ένταση στην είσοδο του νοσοκομείου, τον οδήγησαν στην απόφαση να μην πραγματοποιήσει την επίσκεψη.

Διευκρίνισε, πάντως, ότι η περιοδεία του συνεχίζεται, ενώ για να επισκεφθεί ξανά το νοσοκομείο Δράμας θα πρέπει να υπάρξει επίσημη πρόσκληση από τον Σύλλογο Εργαζομένων και να διασφαλιστούν συνθήκες ασφαλείας. 

Η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στο Χ αναφέρει πως ο πρόεδρος των εργαζομένων επέτρεψε σχόλια «μέχρι και για να με πυροβολήσουν».

 «Από την ημέρα που ανακοινώθηκε η επίσκεψή μου αυτή, ο Πρόεδρος του Συλλόγου, που πριν μερικούς μήνες παραδεχόταν ότι έκανα δεκτά τα αιτήματά τους, προσκείμενος στο ΚΚΕ, ξεκίνησε δημόσιο αγώνα για να με προπηλακίσουν εκεί κατά την άφιξή μου. Κάτω από την ανάρτησή του επέτρεψε μέχρι και να δημοσιεύονται σχόλια που καλούν στο να με πυροβολήσουν. Δίπλα σε αυτόν συσπειρώθηκε μια αντίδραση από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, Ελληνική Λύση, Νίκη, ΠΑΣΟΚ κ.λπ., έχουν βάλει ήδη εκεί μικρόφωνα, κάμερες και ετοιμάζουν αντιπολιτευτικό σόου».

«Αυτή είναι η εικόνα στην είσοδο του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας λίγο πριν την επίσκεψή μου. Έφθασαν έως και να σκίσουν το πουκάμισο του Αστυνομικού Υποδιευθυντού. Κατόπιν αυτών, ακυρώνω φυσικά την επίσκεψή μου εκεί και δηλώνω ότι, για να πάω στο νοσοκομείο αυτό, θα πρέπει όχι μόνον να με καλέσει επισήμως ο Σύλλογος Εργαζομένων του, αλλά να εγγυηθούν και την ασφάλειά μου. Στα νοσοκομεία δεν πηγαίνω ούτε για να τσακώνομαι, ούτε για να με προπηλακίζουν οι πολιτικοί μου αντίπαλοι, ούτε για να με απειλούν ότι θα με πυροβολήσουν. Κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά.

Λυπούμαι διότι πιστεύω ότι η επίσκεψή μου θα ήταν χρήσιμη για τον λαό της Δράμας και μπορεί από την επί τόπου παρουσία μου να βρίσκαμε μια λύση που δεν έχουμε ακόμη σκεφθεί. Αλλά ας πάρουν την ευθύνη αυτοί που οργάνωσαν όλα αυτά τα αίσχη. Η περιοδεία μου συνεχίζεται».

Διαβάστε ακόμη:

Εγγραφή στο Newsletter

Οι κορυφαίες ειδήσεις της ημέρας, απευθείας στο email σου. Κάνε εγγραφή και ενημερώσου καθημερινά με όλα όσα αξίζει να γνωρίζεις.

Με την εγγραφή σας στην λίστα παραληπτών ενημερωτικών emails (newsletter) δηλώνετε πως έχετε διαβάσει και αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου του ιστότοπου.
Το website VimaOnline.gr, κατόπιν δικής σας επιθυμίας, σας αποστέλλει ενημερωτικά newsletters. Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR), έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε καλύτερα τα προσωπικά σας δεδομένα. Για να μπορούμε να σας αποστέλλουμε ειδησεογραφικά newsletters, απαιτείται η συγκατάθεσή σας.

Εγγραφείτε στο vimaonline.gr στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις της περιοχής σας.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από τα Νότια Προάστια και την Περιφέρεια Αττικής, τη στιγμή που αυτά συμβαίνουν, στο VimaOnline.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ