Δωρεάν κυτία πρώτων βοηθειών και φάρμακα βασικά, μη συνταγογραφούμενα για τα 38 σχολεία του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, προσέφερε το Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής του Ευθύνης και ανταποκρινόμενο στο αίτημα της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων της Αργυρούπολης για φαρμακευτική υπόστήριξη όλων των σχολείων του (Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, Ειδικά Σχολεία).
Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε οι εκπρόσωποι του Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, συνοδεία ασθενοφόρου του νοσοκομείου, παρέδωσαν στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων της Αργυρούπολης τα πρώτα κυτία πρώτων βοηθειών, παρουσία του Δημάρχου Χρήστου Κορτζίδη, του αντιδημάρχου Παιδείας Βασιλείου Μπούκα, του προέδρου της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Αργυρούπολης Ανδρέα Καρδαμάκη και του προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου, Αντώνη Ράπτη.
Στη διάρκεια της τελετής η διοικητική διευθύντρια του Παίδων ΜΗΤΕΡΑ Δήμητρα Βερροιοπούλου τόνισε ότι “για εμάς στο Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, τα παιδιά είναι το κέντρο του κόσμου μας. Δεν θα μπορούσαμε παρά να ανταποκριθούμε με ευαισθησία στο αίτημα των γονιών τους για να διασφαλίσουμε και με τη δική μας φροντίδα την καθημερινότητα στα σχολεία τους”.

