Σε αίθουσα δραστηριοτήτων ξενοδοχείου πέντε αστέρων παραπέμπει η πλήρως ανακαινισμένη αίθουσα του ΚΑΠΗ που βρίσκεται στην οδό Αλεξιουπόλεως στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης.
Το παλαιότερο ΚΑΠΗ της Αργυρούπολης, που είναι το πολυπληθέστερο σε αριθμό μελών, με τη σημερινή του μορφή, μετά τη ριζική ανακαίνιση, δεν θυμίζει σε τίποτα την παλιά, συμβατική αίθουσα που ήταν μέχρι χθες.
Τα ξύλινα, σύγχρονα στοιχεία, οι νέες εγκαταστάσεις στην κουζίνα, οι ολοκαίνουργιες μοντέρνες τουαλέτες, σίγουρα δεν είναι χαρακτηριστικά που τα βρίσκει κανείς εύκολα σε κοινόχρηστες εγκαταστάσεις και μάλιστα δημοτικές.
Δικαίως λοιπόν εκφράζει τη χαρά του ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος αφού το αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα είναι χάρμα οφθαλμών χωρίς υπερβολή. Όλοι όσοι επισκέπτονταν την παλιά αίθουσα το αναγνωρίζουν.

“Όπως είχαμε δεσμευτεί στα μέλη του πολυπληθέστερου ΚΑΠΗ μας όμοιο του δεν θα υπάρχει σε ομορφιά, φωτεινότητα και λειτουργία” τονίζει ο Δήμαρχος. “Ο χώρος θα διαθέτει μια σύγχρονη θεατρική σκηνή με αυτόνομα καμαρίνια ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλες δραστηριότητες και πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Το ΚΑΠΗ αυτό είναι το 3ο που κατασκευάζουμε εξ ολοκλήρου στη θητεία μας ενώ ένα ακόμα στην Ολυμπίας το ολοκληρώσαμε μετά από πάρα πολλά χρόνια αναμονής”.
Τα εγκαίνια της αίθουσας θα γίνουν στο τέλος Οκτωβρίου.





