31.1 C
Athens

Πρωτοσέλιδα

Εορτολόγιο

Διακοπές στο Λουτράκι έκανε η αγνοούμενη 27χρονη φοιτήτρια

Εντοπίστηκε τελικά σήμερα το πρωί η φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ που είχε εξαφανιστεί από τη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι και είναι καλά στην υγεία της. Αυτή που ε

Σχετικά Άρθρα

Εντοπίστηκε τελικά σήμερα το πρωί η φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ που είχε εξαφανιστεί από τη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι και είναι καλά στην υγεία της. Αυτή που εντόπισε την κοπέλα ήταν μία υπάλληλος του ξενοδοχείου, που μόλις σιγουρεύτηκε ότι πρόκειται για την εξαφανισμένη φοιτήτρια, αποφάσισε να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Αμέσως οι αστυνομικοί έφτασαν στο ξενοδοχείο και περίμεναν την κοπέλα να εμφανιστεί. Μόλις την είδαν τη ρώτησαν αν ονομαζόταν Μαρία Νέστορα. Εκείνη απάντησε καταφατικά και μόλις της εξήγησαν γιατί τη ψάχνουν, δήλωσε έκπληκτη λέγοντας: «Κάνω διακοπές, δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα!».

Αυτή την ώρα μεταβαίνουν στο ξενοδοχείο όπου βρέθηκε, ο πατέρας της μαζί με έναν οικογενειακό φίλο που είναι γιατρός, αλλά και έναν ψυχολόγο από το Σισμανόγλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το bloko.gr, η φοιτήτρια είχε μαζί της 28.000 δολάρια.

Η 27χρονη είχε εξαφανιστεί από τις 27 Αυγούστου και δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής με αποτέλεσμα οι γονείς της να ανησυχήσουν και να ειδοποιήσουν τις αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το τελευταίο τηλεφώνημα που δέχτηκε η 27χρονη το βράδυ της εξαφάνισής της (27η Αυγούστου) ήταν από τη μητέρα της ενώ το στίγμα του κινητού τηλεφώνου που είχε στα χέρια της η Μαρία εντοπίστηκε στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Λίγες ώρες μετά από αυτό το τηλεφώνημα στο οποίο η Μαρία είπε στη μητέρα της: «Μαμά είμαι καλά εδώ που βρίσκομαι, μην ανησυχείς καληνύχτα» η αστυνομία εντόπισε στίγμα του κινητού τηλεφώνου στην περιοχή του Περιστερίου.

Ο εντοπισμός του κινητού τηλεφώνου έγινε από τις αρχές μετά την άρση του τηλεφωνικού που είχαν ζητήσει οι γονείς από την Εισαγγελία δυο ημέρες μετά την εξαφάνιση της κόρης τους, από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της οικογένειας, η 27χρονη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ δεν έφυγε με «άδεια» χέρια από το σπίτι. Όπως είπε στην αστυνομία ο πατέρας, η κόρη του δεν πήρε μαζί της ρούχα και προσωπικά αντικείμενα αλλά ένα σημαντικό χρηματικό ποσό της τάξεως των 20.000 ευρώ. 

Διαβάστε ακόμη:

Εγγραφή στο Newsletter

Οι κορυφαίες ειδήσεις της ημέρας, απευθείας στο email σου. Κάνε εγγραφή και ενημερώσου καθημερινά με όλα όσα αξίζει να γνωρίζεις.

Με την εγγραφή σας στην λίστα παραληπτών ενημερωτικών emails (newsletter) δηλώνετε πως έχετε διαβάσει και αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου του ιστότοπου.
Το website VimaOnline.gr, κατόπιν δικής σας επιθυμίας, σας αποστέλλει ενημερωτικά newsletters. Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR), έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε καλύτερα τα προσωπικά σας δεδομένα. Για να μπορούμε να σας αποστέλλουμε ειδησεογραφικά newsletters, απαιτείται η συγκατάθεσή σας.

Εγγραφείτε στο vimaonline.gr στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις της περιοχής σας.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από τα Νότια Προάστια και την Περιφέρεια Αττικής, τη στιγμή που αυτά συμβαίνουν, στο VimaOnline.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ