26.1 C
Athens

Πρωτοσέλιδα

Εορτολόγιο

Συνελήφθη αθλήτρια με ειδικότητα στις κλοπές

Μεγάλη της αγάπη το τρέξιμο. Το «πάθος» της, οι κλοπές. Στα 22 της χρόνια έχει προλάβει να πάρει μέρος σε πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά και να ταξιδέψει στο εξωτερικό συμμετέχοντας σε διεθνείς αγώνες μεσαίων αποστάσεων. Το χάρισμα όμως της ταχύτητας και της αντοχής φαίνεται ότι δεν την βοήθησε να ξεφύγει από τα χέρ

Σχετικά Άρθρα

Μεγάλη της αγάπη το τρέξιμο. Το «πάθος» της, οι κλοπές. Στα 22 της χρόνια έχει προλάβει να πάρει μέρος σε πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά και να ταξιδέψει στο εξωτερικό συμμετέχοντας σε διεθνείς αγώνες μεσαίων αποστάσεων. Το χάρισμα όμως της ταχύτητας και της αντοχής φαίνεται ότι δεν την βοήθησε να ξεφύγει από τα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Αεροδρομίου που τη συνέλαβαν για κλοπή.

Πριν από λίγες ημέρες, η νεαρή αθλήτρια των πέντε χιλιάδων μέτρων, κατάφερε με περίσσιο θράσος να τρυπώσει σε κατάστημα φαγητού στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Μάλιστα, μπήκε από την πόρτα που χρησιμοποιεί το προσωπικό. Η νεαρή Βολιώτισσα άρχισε να ανοίγει τα συρτάρια και τα ντουλάπια αδιαφορώντας για το ενδεχόμενο να την αντιληφθεί κάποιος ή να καταγραφεί από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος. Δεν αποκλείεται βέβαια να μην γνώριζε την ύπαρξή τους.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε το zougla.gr, ανοίγει ένα ντουλάπι και βγάζει από μέσα ένα κουτί. Στάθηκε τυχερή καθώς ήταν το σημείο όπου οι υπεύθυνοι του καταστήματος κρατούσαν τις εισπράξεις. Σαν… έτοιμη από καιρό, έβαλε τον φάκελο μέσα στην τσάντα της και έφυγε σαν… κυρία. Άλλωστε η αθλητική της περιβολή δεν κινούσε τις υποψίες κανενός.

Όταν οι υπεύθυνοι του καταστήματος κατάλαβαν ότι τα περίπου δύο χιλιάδες ευρώ είχαν κάνει «φτερά» ειδοποίησαν την αστυνομία. Γρήγορα οι αστυνομικοί κατέληξαν στην ταυτότητά της, καθώς ένας οδηγός ταξί τους είπε ότι την μετέφερε σε συγκεκριμένο σημείο στο Κορωπί. Στη συνέχεια, συγκέντρωσαν πληροφορίες, και έμαθαν ότι ετοιμαζόταν να επιστρέψει με τρένο στο Βόλο απ’ όπου κατάγεται. Της έστησαν καρτέρι στον σταθμό Λαρίσης και αντί να επιβιβαστεί στο βαγόνι, μπήκε στο περιπολικό της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή αθλήτρια φέρεται να ομολόγησε την πράξη της και επέστρεψε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων. Στο μεταξύ, ο υπολογιστής όπου έγινε έλεγχος των στοιχείων της είχε πάρει… φωτιά. Παρά την μικρή της ηλικία είχε κατηγορηθεί επανειλημμένως για κλοπές στον Βόλο, στη Λάρισα, στα Χανιά, στον Πειραιά, στον Άγιο Δημήτριο και στην Καλλιθέα. Επίσης, είχε αποδράσει το 2019 από το Ψυχιατρείο όπου νοσηλευόταν κατόπιν Εισαγγελικής εντολής. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε το zougla.gr. 

Διαβάστε ακόμη:

Εγγραφή στο Newsletter

Οι κορυφαίες ειδήσεις της ημέρας, απευθείας στο email σου. Κάνε εγγραφή και ενημερώσου καθημερινά με όλα όσα αξίζει να γνωρίζεις.

Με την εγγραφή σας στην λίστα παραληπτών ενημερωτικών emails (newsletter) δηλώνετε πως έχετε διαβάσει και αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου του ιστότοπου.
Το website VimaOnline.gr, κατόπιν δικής σας επιθυμίας, σας αποστέλλει ενημερωτικά newsletters. Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR), έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε καλύτερα τα προσωπικά σας δεδομένα. Για να μπορούμε να σας αποστέλλουμε ειδησεογραφικά newsletters, απαιτείται η συγκατάθεσή σας.

Εγγραφείτε στο vimaonline.gr στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις της περιοχής σας.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από τα Νότια Προάστια και την Περιφέρεια Αττικής, τη στιγμή που αυτά συμβαίνουν, στο VimaOnline.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ