29.2 C
Athens

Πρωτοσέλιδα

Εορτολόγιο

Στο αστυνομικό τμήμα οδηγήθηκε ο επιδειξίας της Νέας Σμύρνης

Στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης κρατείται ένας ύποπτος μετά την καταγγελία που έκανε μία κοπέλα για επιδειξία που την ακολούθησε μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για νεαρό Έλληνα, ο οποίος αναγνωρίστη

Σχετικά Άρθρα

Στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης κρατείται ένας ύποπτος μετά την καταγγελία που έκανε μία κοπέλα για επιδειξία που την ακολούθησε μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για νεαρό Έλληνα, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως ο δράστης της επίθεσης, ενώ στο τμήμα φέρεται πως είναι ο πατέρας του, αλλά και η γυναίκα που έκανε την καταγγελία.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο ύποπτος εντοπίστηκε στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και σε βάρος του θα σχηματιστεί δικογραφία, ενώ θα μεταφερθεί στην ΓΑΔΑ.

Το περιστατικό συνέβη χθες βράδυ, με την κοπέλα να καταγγέλλει πως ένας νεαρός την ακολούθησε για μεγάλη απόσταση έχοντας βγάλει έξω το μόριό του από το παντελόνι.

Μάλιστα η ίδια ανήρτησε και βίντεο από κάμερα ασφαλείας του σπιτιού της, στο οποία καταγράφονται οι στιγμές αγωνίας που έζησε. Όπως θα δείτε και εσείς η κοπέλα που ονομάζεται Δανάη Ακριβιάδου, μπαίνει βιαστικά στο σπίτι της και κλείνει την πόρτα ενώ συνεχίζει να κοιτά προς τα έξω.

Δευτερόλεπτα αργότερα, πλησιάζει ο νεαρός ο οποίος όπως φαίνεται στο βίντεο έχει έξω από το παντελόνι, το μόριό του. Φτάνει μέχρι την πόρτα, κοιτά προς τα μέσα και κάνει προσπάθεια να την ανοίξει. Αφού διαπιστώνει, ότι δεν μπορεί να εισέλθει στο κτίριο αποχωρεί.

Διαβάστε ακόμη:

Εγγραφή στο Newsletter

Οι κορυφαίες ειδήσεις της ημέρας, απευθείας στο email σου. Κάνε εγγραφή και ενημερώσου καθημερινά με όλα όσα αξίζει να γνωρίζεις.

Με την εγγραφή σας στην λίστα παραληπτών ενημερωτικών emails (newsletter) δηλώνετε πως έχετε διαβάσει και αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου του ιστότοπου.
Το website VimaOnline.gr, κατόπιν δικής σας επιθυμίας, σας αποστέλλει ενημερωτικά newsletters. Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR), έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε καλύτερα τα προσωπικά σας δεδομένα. Για να μπορούμε να σας αποστέλλουμε ειδησεογραφικά newsletters, απαιτείται η συγκατάθεσή σας.

Εγγραφείτε στο vimaonline.gr στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις της περιοχής σας.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από τα Νότια Προάστια και την Περιφέρεια Αττικής, τη στιγμή που αυτά συμβαίνουν, στο VimaOnline.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ