Από τα σύννεφα πρέπει να έπεσε το περιβάλλον του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή – όπως γίνεται συνήθως – μετά τη σύλληψή του από την Αστυνομία στο Κορωπί για κατοχή ναρκωτικών, αφού η εικόνα που έβγαζε προς την κοινωνία ήταν αυτή του ήσυχου οικογενειάρχη.
Ο 45χρονος εργαζόταν τα τελευταία χρόνια ως οδηγός ταξί και δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές. Οι αστυνομικοί έβαλαν στο στόχαστρο τον ίδιο και τους συνεργούς του ύστερα από συστηματική έρευνα. Ακολούθησε η σύλληψή του και μία έρευνα σε χώρο που χρησιμοποιούνταν για αποθήκευση ναρκωτικών. Εκεί βρέθηκαν 90 κιλά κάνναβης.
Ο 45χρονος συλληφθείς είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Στο ποδόσφαιρο δεν είχε κάνει αξιοσημείωτη καριέρα. Μέχρι πριν από δύο χρόνια έπαιζε ποδόσφαιρο σε τοπικό επίπεδο, σε ομάδα της νοτιοανατολικής Αττικής. Πριν από περίπου μία δεκαετία είχε σηκώσει και τρόπαιο -σε τοπικό επίπεδο- με την ομάδα που αγωνιζόταν.
Το όνομά του το συναντά κανείς και σε αγώνες παλαιμάχων, ομάδας της Αττικής που έφτασε μέχρι και τη Β’ Εθνική Κατηγορία. Σε νεότερη ηλικία είχε φορέσει για λίγο και τα χρώματα ομάδας της Α’ Εθνικής Κατηγορίας, ωστόσο δεν έδειξε «πολλά» σε ποδοσφαιρικό επίπεδο και γρήγορα επέστρεψε στα πιο μικρά… σαλόνια.
Η έρευνα της Δίωξης Ναρκωτικών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη συνεργών του 45χρονου παλαίμαχου άσου είναι ακόμα σε εξέλιξη.

