Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν από λίγο στην πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα. Ένας αστυνομικός της Τροχαίας Ελληνικού, ενώ έκοβε κλήση σε παράνομα παρκαρισμένο αυτοκίνητο δέχθηκε επίθεση από τον οδηγό του.
O οδηγός κρατώντας ένα μαχαίρι και έναν παγοκόφτη, επιτέθηκε στον Αστυνομικό που εκείνη τη στιγμή αφαιρούσε τις πινακίδες του αυτοκινήτου του, και προσπάθησε να τον μαχαιρώσει.
Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ο τροχονόμος και ένας ακόμα αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και έσπευσε να βοηθήσει τον συνάδελφό του, στην προσπάθειά τους να αφοπλίσουν τον μαινόμενο οδηγό, τραυματίστηκαν ελαφρά.
Ο οδηγός τελικά κατέφυγε σε κοντινό κατάστημα οπτικών προσπαθώντας να διαφύγει της σύλληψης, όπου όμως εκεί συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και άνδρες της Τροχαίας Ελληνικού που έσπευσαν σε βοήθεια.
Ο δράστης, όπως έγινε γνωστό είναι Έλληνας και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, καθώς έχει εγκλειστεί πολλές φορές κατά το παρελθόν, σε ψυχιατρικά ιδρύματα.

