15.9 C
Athens

Πρωτοσέλιδα

Εορτολόγιο

Γιατρός «μαϊμού» – Συγκλονίζει η μητέρα θύματος: «Μας έλεγε θα τη δούμε νυφούλα»

Μητέρα που έχασε το παιδί της μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» για την περιπέτεια που έζησε η οικογένεια όταν απευθύνθηκε στον γιατρό – μαϊμού για τη θεραπεία της κόρης της. Η γυναίκα ανέφερε ότι γνώρισαν τον «γιατρό» σε κλινική των Αθηνών, ενώ στα μέιλ που τους έστελνε υπέγραφε ως νευροχειρουργός ογκολόγος.

Σχετικά Άρθρα

Μητέρα που έχασε το παιδί της μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» για την περιπέτεια που έζησε η οικογένεια όταν απευθύνθηκε στον γιατρό – μαϊμού για τη θεραπεία της κόρης της.

Η γυναίκα ανέφερε ότι γνώρισαν τον «γιατρό» σε κλινική των Αθηνών, ενώ στα μέιλ που τους έστελνε υπέγραφε ως νευροχειρουργός ογκολόγος.

«Μας είπε ότι η δουλειά του ήταν σε σπουδαίο ερευνητικό κέντρο της Ελβετίας, στο οποίο μάλιστα νοσηλεύεται ο Σουμάχερ και επιλέγει να βοηθά ελληνόπουλα. Ότι υπάρχει πρωτοποριακή, ιατρικής φύσεως, όχι εναλλακτική, η οποία είναι υπό έγκριση από τον παγκόσμιο οργανισμό φαρμάκων».

Η οικογένεια διέκοψε τη θεραπεία του παιδιού, για να κάνει τη «δική» του. «Το παιδί φυσικά έμεινε ακάλυπτο γιατί όλα αυτά τα αηδιαστικά φάρμακα που του χορηγούσε, δεν ήταν θεραπεία», είπε η γυναίκα.

«Έλεγε ότι δεν έχει δικό του ιατρείο λόγω του ότι δουλεύει στην Ελβετία και γι’αυτό συνεργάζεται με κλινικές. Είχε μια απίστευτη πειθώ, έναν τρόπο να μαγνητίζει τους ανθρώπους. Ακόμα κι όταν τον ρωτούσαμε γιατί αυτά που λέει έρχονται σε αντίθεση με τους άλλους Έλληνες γιατρούς, εσείς μας λέτε ότι το παιδί θα γίνει καλά», περιέγραψε το θύμα του απατεώνα και τόνισε πως ο φερόμενος γιατρός έκανε λόγο για «πλήρη ίαση».

«Θα παντρέψουμε το παιδί, θα το δείτε νυφούλα. Εκεί, στην Ελβετία, όσα βλέπω εγώ σε μια μέρα, τα βλέπουν εδώ σε έναν χρόνο», έλεγε ο γιατρός.

Σημείωσε μάλιστα, πως μία ένεση πραγματοποιήθηκε μπροστά σε άλλον γιατρό, τονίζοντας ότι, «δεν μπορούσε να πάει εμάς το μυαλό μας ότι πηγαίνοντας σε διαγνωστικό και ζητώντας τον κύριο Κόντο, ο γιατρός που θα ήταν εκεί θα το έδινε σε έναν απατεώνα».

«Τα σκευάσματα που έδινε ήταν… εξιδανικευμένα φάρμακα και μάλιστα ήθελε να κάνει εξέταση αίματος και στο άλλο μου παιδί για να βρει το DNA, να συμπληρώσει το DNA των παιδιών. Για το παιδί μας, για τη δικαίωσή του, το ταλαιπώρησε με όλα αυτά τα αηδιαστικά σκευάσματα και τον εξοντωτικό τρόπο θεραπείας που είχε, να πρέπει να σηκώνεται κάθε πρωί και να παίρνει 20 βιταμίνες μονορούφι και όλη την ημέρα ανά μία ώρα να καταπίνει αυτά τα αηδιαστικά πράγματα», δήλωσε η γυναίκα.

Η γυναίκα εξέφρασε τις ευχαριστίες της στην ΕΛΑΣ και την πεποίθηση ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη. 

Διαβάστε ακόμη:

Εγγραφή στο Newsletter

Οι κορυφαίες ειδήσεις της ημέρας, απευθείας στο email σου. Κάνε εγγραφή και ενημερώσου καθημερινά με όλα όσα αξίζει να γνωρίζεις.

Με την εγγραφή σας στην λίστα παραληπτών ενημερωτικών emails (newsletter) δηλώνετε πως έχετε διαβάσει και αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου του ιστότοπου.
Το website VimaOnline.gr, κατόπιν δικής σας επιθυμίας, σας αποστέλλει ενημερωτικά newsletters. Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR), έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε καλύτερα τα προσωπικά σας δεδομένα. Για να μπορούμε να σας αποστέλλουμε ειδησεογραφικά newsletters, απαιτείται η συγκατάθεσή σας.

Εγγραφείτε στο vimaonline.gr στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις της περιοχής σας.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από τα Νότια Προάστια και την Περιφέρεια Αττικής, τη στιγμή που αυτά συμβαίνουν, στο VimaOnline.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ