30.1 C
Athens

Πρωτοσέλιδα

Εορτολόγιο

Ανδρέας Κονδύλης: “Κάποιοι μας πολεμούν κακοπροαίρετα και με εμπάθεια”

Αυτό είπε κάποια στιγμή αγανακτησμένος από την συμπεριφορά μιας μεγάλης μερίδας της αντιπολίτευσης, ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλης, όταν το βράδυ της Δευτέρας 5/2, προσπάθησε να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο και τον κόσμο που παρακολουθούσε, για το φλέγον ζήτημα, σχετικά με την “Υγιεινή και Ασφάλεια των Δημοτικών Χώρων” της πόλης, βλέποντάς τους να αποχωρούνόταν από την προγραμματισμένη […]

Σχετικά Άρθρα

Αυτό είπε κάποια στιγμή αγανακτησμένος από την συμπεριφορά μιας μεγάλης μερίδας της αντιπολίτευσης, ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλης, όταν το βράδυ της Δευτέρας 5/2, προσπάθησε να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο και τον κόσμο που παρακολουθούσε, για το φλέγον ζήτημα, σχετικά με την “Υγιεινή και Ασφάλεια των Δημοτικών Χώρων” της πόλης, βλέποντάς τους να αποχωρούνόταν από την προγραμματισμένη τακτική συνεδρίαση, οι παρατάξεις του Θάνου Ορφανού (ΠΑΣΟΚ) και Ελένης Μπελια(ΣΥΡΙΖΑ), ενώ λίγο μετά, έφυγαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι που πρόσκεινται στη Ν.Δ., Νίκος Τσαμπαρλής και Αναστάσιος (Σάκης) Τσάγκαρης. Νωρίτερα βέβαια, πρώτος όλων, είχε φύγει ο ανεξάρτητος Δημ.Γιαννακόπουλος.

Όλα αυτά, τα οποία συνέβαιναν μπρος τα μάτια των πολιτών, σχολιάστηκαν αρνητικά, αφού οι προαναφερθέντες δημοτικοί σύμβουλοι ήταν κάτι περισσότερο από φανερό, πως δεν είχαν καμία δική τους πρόταση να καταθέσουν στο σώμα, παρά τις όποιες προτροπές και παρακλήσεις του Δημάρχου. Αντί γι’ αυτό,το έβαλαν στα πόδια, όπως άλλωστε ακούστηκε και από αρκετούς δημότες.Να σημειωθεί ότι, πριν απ’ όλα, ο Δήμαρχος είχε πει πως, η τοποθέτησή του θα ήταν καθαρά ενημερωτική και χωρίς να ληφθεί καμία απόφαση, κάτι που είχε συμφωνηθεί νωρίτερα στην συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους στην υπηρεσία καθαριότητας και τους συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Εις μάτην.

Οι προαναφερθέντες αποχωρήσαντες δ.σ., ούτε να ακούσουν, ούτε να καταθέσουν τις δικές τους θέσεις ήθελαν. Οι κ.κ. Τσαμπαρλής και Τσάγκαρης μόνο άκουσαν, δεν είπαν τίποτε για την”ταμπακιέρα”κι έφυγαν… Ενδεικτικό του γενικότερου κλίματος, ήταν η”απειλή” του τ. δημάρχου, Θ.Ορφανού, που φώναζε στον Δήμαρχο κ.Κονδύλη:” Η θα αλλάξεις το θέμα ή, θα αποχωρήσουμε”. Ο Δήμαρχος επέμενε να ενημερώσει, όμως, οι άλλες πλευρές ήταν αδιάλλακτες και έτσι μετά το: “Θάνο,πάμε” της κας Γιαννούτσου από τον Συριζα, σηκώθηκαν και έφυγαν όπως ήλθαν.

Ήλθαν κι έφυγαν με άδεια χέρια.  

Διαβάστε ακόμη:

Εγγραφή στο Newsletter

Οι κορυφαίες ειδήσεις της ημέρας, απευθείας στο email σου. Κάνε εγγραφή και ενημερώσου καθημερινά με όλα όσα αξίζει να γνωρίζεις.

Με την εγγραφή σας στην λίστα παραληπτών ενημερωτικών emails (newsletter) δηλώνετε πως έχετε διαβάσει και αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου του ιστότοπου.
Το website VimaOnline.gr, κατόπιν δικής σας επιθυμίας, σας αποστέλλει ενημερωτικά newsletters. Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR), έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε καλύτερα τα προσωπικά σας δεδομένα. Για να μπορούμε να σας αποστέλλουμε ειδησεογραφικά newsletters, απαιτείται η συγκατάθεσή σας.

Εγγραφείτε στο vimaonline.gr στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις της περιοχής σας.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από τα Νότια Προάστια και την Περιφέρεια Αττικής, τη στιγμή που αυτά συμβαίνουν, στο VimaOnline.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ