Από την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2025 οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Αλίμου θα ξεκινήσουν να δέχονται σταδιακά και ανά ομάδες τα παιδιά για το σχολικό έτος 2025-2026.
Ειδικότερα, λόγω καθυστέρησης που σημειώθηκε φέτος στην ολοκλήρωση των διαδικασιών του ΕΣΠΑ, οι τοποθετήσεις θα πραγματοποιηθούν ως εξής:
• Την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου θα γίνουν δεκτά τα παιδιά που φοιτούσαν στους Σταθμούς την περσινή σχολική χρονιά (επανεγγραφές).
• Από τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου θα ειδοποιηθούν οι νέες εγγραφές με Voucher για να ξεκινήσουν την προσαρμογή τους.
• Από τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου θα ειδοποιηθούν τα παιδιά που εγγράφονται μέσω της διαδικασίας μοριοδότησης (δηλαδή όσα δεν έχουν voucher από το ΕΣΠΑ), ώστε να αρχίσει η προσαρμογή τους.
Σε κάθε περίπτωση, οι γονείς θα ενημερώνονται εγκαίρως και προσωπικά, τηλεφωνικά.
Η συνεργασία των οικογενειών θεωρείται πολύτιμη για την ομαλή προσαρμογή των παιδιών στα τμήματα και για την απρόσκοπτη έναρξη λειτουργίας τους.
Ευχές απευθύνονται σε όλα τα παιδιά και τις οικογένειές τους για καλή αρχή και καλή σχολική χρονιά.

