Συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο είχε τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου ο δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Στέλιος Μαμαλάκης, με αντικείμενο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο.
Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η χρηματοδότηση έργων μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», με ιδιαίτερη έμφαση στις παρεμβάσεις που αφορούν την περιοχή του Ασύρματου και το Κολυμβητήριο. Παράλληλα, ο δήμαρχος έθεσε τα προβλήματα που προκάλεσαν τα πρόσφατα έντονα καιρικά φαινόμενα, καθώς και την ανάγκη στήριξης του Δήμου για την αποκατάσταση των ζημιών.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν επίσης ζητήματα που αφορούν χρηματοδοτήσεις για απαλλοτριώσεις, αλλά και ευρύτερα θέματα συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αγίου Δημητρίου και του Υπουργείου Εσωτερικών.
Από την πλευρά του, ο υπουργός Εσωτερικών εξέφρασε τη θετική του διάθεση να συμβάλει στην αντιμετώπιση των ζητημάτων που απασχολούν τον Δήμο και τους δημότες, επιβεβαιώνοντας το κλίμα συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.
Σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Στέλιος Μαμαλάκης ανέφερε:
«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο για την ουσιαστική συνεργασία και τη θετική ανταπόκριση στα αιτήματα του Δήμου μας. Η στήριξή του είναι καθοριστική για την υλοποίηση έργων που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών».

