ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, 19:20

AGENDA

Στον Άλιμο το 3o Greece International Film Festival

ΑΛΙΜΟΣ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024, 17:30

Το Greece International Film Festival ανοίγει για τρίτη φορά τις πόρτες του στο κοινό για να παρουσιάσει ταινίες της εγχώριας και παγκόσμιας παραγωγής.

Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στις 27 και 28 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Αλίμου "Κάρολος Κουν" (Υψηλάντου & Θησείου, Άλιμος) και θα φιλοξενήσει ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους από όλον τον κόσμο. Στο φεστιβάλ θα προβληθούν ταινίες μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ, animation και βίντεο κλιπ Ελλήνων και ξένων σκηνοθετών.

Το Greece International Film Festival φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ όλων των καλλιτεχνών, των σκηνοθετών, των σεναριογράφων και των παραγωγών της διεθνούς και εγχώριας κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Μια ξεχωριστή θέση στις δράσεις του Greece International Film Festival καταλαμβάνει το Διαγωνιστικό Τμήμα Ταινιών, Σεναρίων και Φωτογραφιών το οποίο υποστηρίζει τα νέα καλλιτεχνήματα ώστε να βρουν τον δρόμο τους και να συναντήσουν το κοινό τους.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 17:30 και θα έχουν διάρκεια μέχρι τις 23:30 και τις δύο ημέρες. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό.

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Αλίμου.