ΓΔ: 637,29 1,28% EUR/USD: 1,1408

ΑΛΙΜΟΣ

Επισημάνσεις και ερωτήσεις του Δ.Σ. Αλίμου Νίκου Αλεξόπουλου

0 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012, 12:26

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στον Άλιμο (Δευτέρα 19-11-2012) ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Νίκος Αλεξόπουλος, απευθυνόμενος, στην αρμόδια αντιδήμαρχο κυρία Μπίσμπα, της ζήτησε να δώσει εντολή στη Δημοτική Αστυνομία να εποπτεύει, να κάνει συστάσεις και να βεβαιώνει παραβάσεις, στον πεζόδρομο της οδού Αγίου Δημητρίου, στη συμβολή του με την οδό Θεομήτορος, σε όσα αυτοκίνητα παρκάρουν μπροστά στο ξύλινο κιόσκι του δήμου, με αποτέλεσμα να εμποδίζεται η πρόσβαση σ' αυτό, ιδίως από μικρά παιδιά που θέλουν να πάνε εκεί να παίξουν και να ψυχαγωγηθούν.

Απευθυνόμενος στην άλλη κυρία αντιδήμαρχο, την Στέλλα Βέργου, των Οικονομικών, την παρακάλεσε να ενημερώσει το σώμα, εάν πράγματι ο δήμος ζήτησε, λόγω οικονομικής αδυναμίας του από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων την αναστολή πληρωμής της δόσης Οκτωβρίου 2012, για ποιους σκοπούς χρησιμοποιήθηκαν τα χρήματα που παρακρατήθηκαν, αν ο δήμος θα ζητήσει εκ νέου την αναστολή πληρωμής  και άλλης δόσης και αν αυτές οι αναστολές έχουν οικονομικές επιπτώσεις για το Δήμο (μεγαλύτερους τόκους, ποινές κλπ), 

Επίσης, σε ότι αφορά το σοβαρό πρόβλημα της Λαϊκής Αγοράς, το οποίο κατ' επανάληψη έχει απασχολήσει το Δ.Σ., ο κ. Αλεξόπουλος ζήτησε από τον Αντιδήμαρχο κ. Κονδύλη, να μεριμνήσει ώστε να κληθούν και να παρευρεθούν στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.  οι εκπρόσωποι της Τροχαίας και του σωματείου των λαικών αγορών, ώστε να ενημερώσουν το σώμα γα τις προτάσεις τους και να ληφθεί οριστική απόφαση με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συναίνεση για τη λαική αγορά Άνω Καλαμακίου, διότι το θέμα έχει ήδη ταλαιπωρήσει αφάνταστα τους δημότες, έχει οδηγήσει σε μη εφαρμογή αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και η λαική αγορά δεν εξυπηρετεί στην κεντρική οδό (Λεωφ. Ιωνίας) που βρίσκεται σήμερα και προκαλεί συγκοινωνιακά προβλήματα. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.