ΓΔ: 637,29 1,28% EUR/USD: 1,1408

ΑΛΙΜΟΣ

Κάλεσμα της "Κίνησης Πολιτών Αλίμου"

0 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012, 09:53

Με την υπ' αριθμόν 2250/2012 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, ιδρύθηκε Σύλλογος με την ονομασία "Κίνηση Πολιτών Αλίμου" και έδρα τον Άλιμο.

Η πρωτοβουλία για την ίδρυση της "Κίνησης Πολιτών Αλίμου" γεννήθηκε από την ανάγκη της προσφοράς μιας ομάδας ανθρώπων που θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν τον τόπο μας και που στο μέλλον θα εργαστούν ως ομάδα προβληματισμού, διαλόγου, σκέψης και δράσης για την ανάδειξη - και ουσιαστική συμβολή στην επίλυση - των προβλημάτων που ταλανίζουν τη ζωή της τοπικής Κοινωνίας αλλά και για την προστασία των δικαιωμάτων του Δημότη.

Επειδή είναι άρρηκτη η σύνδεση των ανθρώπων και των κοινωνιών με το περιβάλλον, η "Κίνηση Πολιτών Αλίμου" θα δώσει έμφαση στην ορθολογική διαχείριση του περιβάλλοντος με τον αναγκαίο σεβασμό στη φύση με την ευαισθητοποίηση και την αφύπνιση της κοινής γνώμης για την κινητοποίηση των δυνάμεων της Κοινωνίας.

Η "Κίνηση Πολιτών Αλίμου" απευθύνεται σε όλους τους Αλιμιώτες και κυρίως στους Νέους και στις Νέες που είναι η διασφάλιση ώστε οι μελλοντικές γενεές να απολαύσουν ένα υγιές και αρμονικό περιβάλλον. Επειδή πιστεύουμε ότι ο εθελοντισμός στην εποχή μας αποτελεί αναγκαιότητα, σας καλούμε όλους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ στην προσπάθεια αυτή, γιατί όλοι μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ.  

Το Διοικητικό Συμβούλιο 

Μανώλης Βαρδαξόγλου Πρόεδρος. (τηλ.: 210-9835120)
Σεραφείμ Βάγιας Αντιπρόεδρος. 
Άγγελος Παπαπέτρου Γενικός Γραμματέας. 
Παναγιώτης Βαχαβιώλος Ταμίας 
Γιάννης Φύτρος Μέλος

Internet:  kinisipolitonalimou.blogspot.com
                 kinisipolitonalimou.wordpress.com

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.