ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, 18:35

ΓΛΥΦΑΔΑ

Αναντικατάστατες

0 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010, 14:32

Αποχωρούν από την υπηρεσία οι υπάλληλοι του Δήμου Γλυφάδας κυρίες Στεφάτου, Κουβάτσου και Τεφαρίκη. Για όσους ασχολούμαστε με τα κοινά, τα ονόματα των τριών κυριών είναι πολύ γνωστά αφού, ειδικά την κυρία Στεφάτου, την έχουμε ακούσει πολλές φορές, ως διευθύντρια των οικονομικών υπηρεσιών, να τεκμηριώνει και να εξηγεί κωδικούς προϋπολογισμών κατά την ψήφισή τους.
Τιμώντας τις τρεις κυρίες ο Κώστας Κόκκορης αναφέρθηκε στις υπηρεσίες τους λέγοντας πως και οι τρεις είχαν άριστη γνώση του αντικειμένου που υπηρετούσαν και κράτησαν τη λειτουργία του Δήμου ψηλά, ακόμα και σε πολύ δύσκολες στιγμές. “Τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ” είπε, και συνέχισε λέγοντας πως η γνώση που οι κυρίες κατείχαν, δύσκολα θα αναπληρωθεί από τους επόμενους υπαλλήλους.
Εισηγήθηκε δε στο δήμαρχο να καθιερωθεί τιμητική διαδικασία κατά την αποχώρηση ικανών στελεχών του Δήμου, όπως οι κυρίες Στεφάτου, Κουβάτσου και Τεφαρίκη.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.