ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2025, 03:23

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παλαιό Φάληρο: Συναυλία με έργα για φλάουτο και πιάνο

0 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2025, 12:30

Ο Σύνδεσμος Ιωακειμειάδων διοργανώνει ένα ξεχωριστό απόγευμα μουσικής, με φλάουτο και πιάνο. Η Κυβέλη Μαθιουδάκη στο φλάουτο και η Θεοδωσία Τσαούσογλου στο πιάνο θα ερμηνεύσουν γνωστές και αγαπημένες μελωδίες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα από την κλασική έως τη σύγχρονη μουσική.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στις 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο “Θάλεια Δραγώνα Διπλαράκου”, στη συμβολή των οδών Ηλιουπόλεως και Τρίτωνος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2132020301 και 2132020372.

Η συναυλία διοργανώνεται από την Υπηρεσία Πολιτισμού του δήμου Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ιωακειμειάδων Αθηνών.
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.