ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2025, 02:53

Επίθεση στη μαρίνα Γλυφάδας: 70χρονη δέχθηκε χτύπημα με πέτρα από άστεγο – Διασωληνωμένη στη ΜΕΘ

0 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2025, 12:36

Σοκ προκάλεσε στη Γλυφάδα η απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε μια 70χρονη γυναίκα το πρωί της περασμένης Παρασκευής στη μαρίνα της πόλης.

Λίγο πριν από τις 8 το πρωί, η γυναίκα περπατούσε στην περιοχή, όταν δέχθηκε ξαφνικά χτύπημα στο κεφάλι με πέτρα από έναν 38χρονο άνδρα, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε, είναι άστεγος και αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.

Η άτυχη 70χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο «Ασκληπιείο» της Βούλας, ενώ δύο ημέρες αργότερα κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Ιώνιου Θεραπευτηρίου», όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 38χρονος συνελήφθη λίγη ώρα μετά την επίθεση από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης προέκυψε ότι ο άνδρας είχε αποδράσει 18 φορές στο παρελθόν από διάφορα ψυχιατρικά ιδρύματα, γεγονός που αναδεικνύει σοβαρά κενά στη διαχείριση τέτοιων περιπτώσεων από τις αρμόδιες αρχές.

Μετά τη σύλληψή του, οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου αναμένεται να υποβληθεί σε νέα ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.