ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2025, 02:21

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακρίβεια: Σε ποια προϊόντα θα μειωθούν οι τιμές από τα μέσα Οκτωβρίου

0 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2025, 20:03

 Στις 15 Οκτωβρίου θα παρουσιαστεί η λίστα με τους 1.000 κωδικούς προϊόντων στους οποίους θα υπάρχει μείωση τιμής στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Ανάπτυξης βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με εκπροσώπους του κλάδου, με την τελικά λίστα να φαίνεται πως θα περιλαμβάνει:

– Ζυμαρικά

– Αρτοσκευάσματα

– Δημητριακά

– Όσπρια

– Χυμούς

– Σοκολάτες

– Ελαιόλαδο

– Γαλακτοκομικά

– Κονσέρβες

– Απορρυπαντικά

– Προϊόντα προσωπικής φροντίδας και υγιεινής

«Σήμερα ανακοίνωσαν ότι ενδεχομένως τη λίστα των 1.000 κωδικών να τη δώσουν στις 15 Οκτωβρίου», λέει από την πλευρά του ο Απόστολος Ραυτόπουλος, πρόεδρος της ένωσης εργαζόμενων καταναλωτών Ελλάδας.

Η συμφωνία θα αφορά:

– Τουλάχιστον 1.000 κωδικούς

– Μείωση: από 6% – 24%

– Τοποθέτηση ειδικής σήμανσης

– Στόχος: η εφαρμογή να παραταθεί και μετά τα Χριστούγεννα

Όπως ωστόσο σημειώνει ο κ. Ραυτόπουλος, οι «πρωταθλητές» της ακρίβειας που είναι το μοσχάρι, ο καφές, τα ψάρια, τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, δεν συμπεριλαμβάνονται στη λίστα.

 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.