ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2025, 02:49

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Θρήνος στην Ηλιούπολη - Κηδεύτηκε η 19χρονη Άσπα που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Αργυρούπολη

0 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2025, 17:27
«Η απώλειά της άφησε πίσω ένα τεράστιο κενό» – Θρήνος στην Ηλιούπολη και στον κόσμο του cheerleading

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και οδύνης τελέστηκε η κηδεία της 19χρονης Άσπας από την Ηλιούπολη, η οποία έχασε τη ζωή της στο τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε στην Αργυρούπολη. Συγγενείς, φίλοι και συναθλήτριές της είπαν το τελευταίο αντίο στο κοιμητήριο Ηλιούπολης, μην μπορώντας να πιστέψουν πως η χαμογελαστή Άσπα έφυγε τόσο πρόωρα.

Η νεαρή κοπέλα ήταν συνοδηγός στη μηχανή που οδηγούσε ένας 21χρονος φίλος της. Οι δύο νέοι κινούνταν στη λεωφόρο Αργυρουπόλεως, όταν, σύμφωνα με τις αρχές, ο οδηγός προσπάθησε να κάνει σούζα, χάνοντας τον έλεγχο. Η μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε στο διάζωμα, με αποτέλεσμα και οι δύο να τραυματιστούν θανάσιμα.

Συγκινητικά μηνύματα αποχαιρετισμού

Η Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading αποχαιρέτησε την Άσπα με μια ανάρτηση στο Facebook, υπενθυμίζοντας πως υπήρξε αθλήτρια του συλλόγου ΣΗΓΑ Γύμναθλος:

«Την αποχαιρετούμε με αγάπη, σεβασμό και ευγνωμοσύνη για το ήθος, το χαμόγελο και την παρουσία της που άφησε το δικό της αποτύπωμα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, στα μέλη του συλλόγου και στους δικούς της ανθρώπους».

Ο Γύμναθλος Ηλιούπολης, στον οποίο ανήκε η Άσπα, είχε επίσης αποχαιρετίσει τη 19χρονη με συγκίνηση, σημειώνοντας πως η απώλειά της «άφησε πίσω ένα τεράστιο κενό».

«Δύο ζωές χάθηκαν άδικα»

Ο δήμαρχος Ηλιούπολης, Στάθης Ψυρρόπουλος, αναφέρθηκε στο τραγικό συμβάν με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας τη θλίψη του για τον χαμό των δύο νέων:

«Χθες ήταν μια δύσκολη μέρα, καθώς τελέστηκε η κηδεία του 21χρονου. Πόσα δεν έζησαν, πόσα δεν αισθάνθηκαν, πόσα άφησαν πίσω τους… Λυπάμαι πολύ που δύο ζωές χάθηκαν άδικα στην άσφαλτο. Ευχή όλων μας είναι να μην ξανασυμβούν τέτοιοι θάνατοι που δεν τηρούν τη “σωστή σειρά”».

Ο ίδιος τόνισε την ανάγκη αυστηροποίησης των ποινών για επικίνδυνη οδήγηση, σημειώνοντας πως οι πρόσφατες αλλαγές στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση, προκειμένου να αποτραπούν στο μέλλον παρόμοια δυστυχήματα.


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.