Στα χέρια της Αστυνομίας βρέθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας ένας παλιός γνώριμος των Αρχών, ο 57χρονος με το προσωνύμιο «Φλιτ», γνωστός από παλαιότερες υποθέσεις στον κόσμο της αθηναϊκής νύχτας.
Η σύλληψή του σύμφωνα με την ertnews,gr έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Γλυφάδα, όταν κλιμάκιο της Δίωξης Εκβιαστών τον εντόπισε σε κατάστημα της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 57χρονος προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο, ωστόσο οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν, βρίσκοντας επάνω του όπλο και ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.
Ο «Φλιτ» δεν είναι άγνωστος στις διωκτικές αρχές. Φέρεται να είχε σχέσεις με ομάδες μπράβων του 55χρονου «παίκτη» της ελληνικής μαφίας που δολοφονήθηκε στο Χαλάνδρι τον περασμένο Απρίλιο, ενώ κυκλοφορούσε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, έπειτα από εμπλοκή του σε αιματηρό επεισόδιο στο Γκάζι τον Σεπτέμβριο του 2023.
Τότε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ίδιος μαζί με 7-8 ακόμη άτομα φέρεται να επιτέθηκαν και να ξυλοκόπησαν παρέα νεαρών για ασήμαντη αφορμή — ανάμεσά τους και έναν αστυνομικό εκτός υπηρεσίας.
Γλυφάδα: Ο «Φλιτ» στα χέρια της Αστυνομίας για ναρκωτικά και αντίσταση
0
7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2025, 13:08
Προσπάθησε να διαφύγει από αστυνομικό έλεγχο



Σχόλια Αναγνωστών
0 Προσθήκη σχολίουΔεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.