ΓΛΥΦΑΔΑ

Ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ στη Β' Παθολογική Κλινική του Ασκληπιείου Βούλας

16 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012, 11:44

Με την επιστολή αυτή θέλω δημόσια να ευχαριστήσω την κα Καλογήρου , διευθύντρια της Β’ Παθολογικής κλινικής του Ασκληπιείου Βούλας , την κα Κάτσιου , διευθύντρια του αξονικού τομογράφου , όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την φροντίδα και τη μέγιστη προσοχή που έδειξαν σε μέλος της οικογενείας μου που χρειάστηκε να νοσηλευτεί με σοβαρότατη λοίμωξη .

Η νοσηλεία των 12 ημερών μας δεν είχε να ζηλέψει τίποτε από κανένα ιδιωτικό θεραπευτήριο , η αυταπάρνηση , η ευγένεια , η προθυμία εξυπηρέτησης και ενημέρωσης μας ήταν τα χαρακτηριστικά της ιατρικής ομάδας της κας Καλογήρου .Οι Νοσηλεύτριες και νοσηλευτές να τρέχουν οποιαδήποτε ώρα υπήρχε ανάγκη, οι γιατροί να είναι παρόντες στις δύσκολες στιγμές και με επιστημονική επιδεξιότητα να καταλήγουν σε σωστή διάγνωση.

Η διεθύντρια , κα Καλογήρου, να καταφθάνει μες τη νύχτα για να αντιμετωπίσει τη βαριά περίπτωση του ασθενή μας και να κινητοποιεί όλες τις αναγκαίες μονάδες του νοσοκομείου με ταχύτητα φωτός.

Σε όλους αυτούς τους ανθρώπους , των οποίων η συμπεριφορά ήταν η ίδια απέναντι σε όλους τους ασθενείς και που εγώ τους αποκαλώ επιστήμονες λειτουργούς , έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί μέσα από την ανιδιοτέλεια και την ανθρωπιά τους με κάνουν να ελπίζω και να είμαι αισιόδοξη για το αύριο μιας χώρας που αποσυνθέτεται. Ανιδιοτέλεια και ανθρωπιά είναι από τα όπλα που θα μας κρατήσουν με όρθιο το ανάστημα .

Με εκτίμηση
Μαυρακάκη Ελένη-Δημοτική Σύμβουλος της "Δυνατής Γλυφάδας- Κ. Κόκκορης" 

Σχόλια Αναγνωστών

16 Προσθήκη σχολίου
Κρυμένος(λογο) 21.03.12
Επανέρχομαι με την εξής διευκρίνιση:Ο,τι λέμε για την κα Μαυρακάκη εννοείται ότι ισχύει για πολύ κόσμο εκεί μέσα.Ενθεν κακείθεν. >>>' Οσο για τα προσυμβούλια που λένε μερικοί, ο δημότης έχει πικρή πείρα απ' αυτά. Δεκαετίες τώρα ο ρόλος τους αποτελεί απλώς μια πρόβα τζενεράλε πρίν από το δημοτικό συμβούλιο. Εκεί τεστάρονται οι αντοχές ορισμένων, εκεί καταγράφονται οι τυχόν αντιρρησίες και λαμβάνονται μέτρα συνήθως καπελωτικά.
Απάντηση
Κρυμένος(λογο) 21.03.12
Μη μιλάτε για αφοδευτήρια κα Μαυρακάκη μου, γιατί ο χώρος που επιλέξατε για να δώσετε τις απαντήσεις σας δεν προσιδιάζει. Το vimaonline δεν ευθύνεται σε καμιά περίπτωση για τα σχόλια των αναγνωστών του. Θετικα ή αρνητικα πρέπει να τα δέχεται όλα. Αντιθέτως εκεί που επιλέξατε να δώσετε την απάντησή σας είναι τρίς χειρότερα, ακριβώς διότι ότι αναγράφεται δεν επιδέχεται σχολιασμό. Άλλωστε δεν νομίζω ότι το vimaonline θα σας αρνείτο να μας ξεμπροστιάσετε μέσα από την ιστοσελίδα του. >>> Δυστυχώς κυρία Μαυρακάκη μου, έτσι είναι το blogging. Οι αναρτήσεις σχολίων να μην αποκτούν ή χάνουν κύρος ανάλογα με την προσωπικότητα του γράφοντος. Μετράει μόνο αυτό που γράφεται και όχι -επαναλαμβάνω- αυτός που το γράφει. 'Ετσι περίπου είναι και η κοινή γνώμη της Γλυφάδας. Ανώνυμη! Άλλο το να είσαι ανώνυμος και άλλο το να είσαι ανύπαρκτος. >>>> Θα μπορούσατε να μα πείσετε χωρίς όλη αυτή τη γαρνιτούρα, αν μας υπενθυμίζατε απλώς τις μια οι δύο σοβαρές πρωτοβουλίες που πήρατε ως σύμβουλος στο Δήμο. Η πρώτη φορά που είδατε δημοσιότητα ήταν για τον ασθενή σας (περαστικά επι τη ευκαιρία). ¨Εχετε ακόμα πολύ περιθώριο χρόνου να μας δείξετε τους οραματισμούς σας για την πόλη, χωρίς να χρειάζεται να βγείτε κι εσείς να πουλάτε πατάτες.
Απάντηση
Βρανάς Γιάννης 17.03.12
Το γεγονός ότι -εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων- η διοικούσα παράταξη αποτελείται από συμβούλους πειθήνια όντα στον Δήμαρχο, είναι αναμφισβήτητο. Υπάρχουν σύμβουλοί του που δεν αρθρώνουν λέξη, όχι απλώς διότι τελούν υπό το άγρυπνο βλέμμα του, αλλά και διότι δεν διαθέτουν πολιτικό λόγο. Σ' αυτά εντάσσεται -ενδεικτικά και όχι περιοριστικά- τόσο η κα Μαυρακάκη όσο και ο κ. Ίμβριος. Δεν βλέπουμε δηλαδή τίποτα περισσότερο από ένα "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ".
Απάντηση
Κρυμένος(λογο) 17.03.12
Συνεχίζω varioti.Αυτό ακριβώς κάνω. Αν δεν είχα κι εσένα να με επαληθεύεις δεν θα τα κατάφερνα. Καλύτερη απόδειξη περι αυτού η απάντηση που έδωσες.
Απάντηση
variotis 16.03.12
Κρυμμένε(λογο)... γιατι σου ζήτησε κανένας να την ψηφίσεις...συνέχισε να μας αποδεικνύεις ότο η ηλιθιότητα δεν έχει όρια...
Απάντηση
Κρυμένος(λογο) 16.03.12
Ρε παιδιά , εχει ακούσει ποτέ ξανα κανείς για την κα Μαυρακάκη; Πρώτη φορά τώρα που ακούγεται και μάλιστα για προσωπικό της θέμα. Ποία η συνεισφορά αυτής της κυρίας στα κοινά? Υπάρχει κάποια ομιλία της, κάποια πρωτοβουλία της, κάποια συγκεκριμένη δράση εκτός από το να ψηφίζει ΝΑΙ στις εισηγήσεις του Δήμαρχου? (αφήστε τον varioti που έχει συγκεκριμένους ανθρώπους που φτύνει, εάν του μείνει σάλιο μετά από τόσο γλύψιμο που κάνει στους δικούς του).Αυτή την κυρία ποιός μου συνιστά να την ψηφίσω στις επερχόμενες εκλογές και διατί?
Απάντηση
variotis 16.03.12
Κρυμμενε για ακομη μια φορα μας έδειξες πόσο καθυστερημένος είσαι, και κατα ποσο διαβάζεις τα κείμενα πριν τα σχολιάσεις...
Απάντηση
Κρυμένος(λογο) 16.03.12
ΓΙΩΡΓΟ σ' ευχαριστώ που μου διευκρινίζεις ότι "είναι δημοτική σύμβουλος του Κόκκορη στη Γλυφάδα". Και το ερώτημά μου εντείνεται : Εκείνη το ξέρει? >>>> Δεν μου ξέφυγε αυτό που λές, απλώς θεωρώ σημαντικότερο να θέσω το ερώτημα που έθεσα.
Απάντηση
ΓΙΩΡΓΟΣ 16.03.12
(ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ) Και πως σου ξέφυγε εσένα ρε παιδί μου να κάνεις την σε βάθος ανάλυση του κειμένου, την ουσία δηλαδή;
Απάντηση
ΓΙΩΡΓΟΣ 16.03.12
Ακριβώς πάνω από το σχόλιό σου Κρυμένε γράφει ότι η Μαυρακάκη είναι δημοτική σύμβουλος του Κόκκορη στη Γλυφάδα. Το θε΄μα δεν είναι τι είναι η Μαυρακάκη,το θέμα είναι αυτό που λέει το πρώτο σχόλιο της ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ.
Απάντηση
Κρυμένος(λογο) 16.03.12
Συγγνώμη "Μαυρακάκη Ελένη" ήθελα να πώ. (σε συνέχεια του ακριβώς από κάτω)
Απάντηση
Κρυμένος(λογο) 16.03.12
Μήπως μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι εστί κα. Μαρκάκη? Αν κάποιος τη γνωρίζει, πως και από πού την γνωρίζει? Είναι ένα πρόσωπο με παρουσία στα κοινά?
Απάντηση
mpatis 15.03.12
ΕΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΣΤΗΝ Κ.ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΕΊΝΑΙ ΛΊΓΟ. ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΥ ! ! ! ! ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΘΉΚΟΝ ΕΊΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΆ ! ! ! !
Απάντηση
ΘΑΛΕΙΑ 15.03.12
ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ!!!!!ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ!!!!!!!!ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠ'ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΩΣ,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.
Απάντηση
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ 15.03.12
Δεν είναι τραγικό να νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε για τα αυτονόητα; Γι' αυτό που ονομάζεται "καθήκον";
Απάντηση
ΓΙΟΥΡΜΕΤΑΚΗ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ 15.08.19
ΘΕΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ Β ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Β ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ 19 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΓΩ 19 ΜΕΡΕΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ .
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.